Serdar Aziz'in Pozisyonuna Penaltı Vermeyen Hakem, Galatasaray'ı Yaktı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Serdar Aziz'in Pozisyonuna Penaltı Vermeyen Hakem, Galatasaray'ı Yaktı

Porto - Galatasaray maçında Serdar Aziz'in ceza sahası içinde kalmasına rağmen oyunu devam ettiren İngiliz hakem Michael Oliver, sarı-kırmızılıların tepkisine sebep oldu.

Takip Et

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında Porto ile Dragao'da oynadığı maçta 58. dakikadaki pozisyon, akıllarda kaldı. Galatasaray orta alanda sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Top ceza alanına doğru gelirken Serdar Aziz, Maxi Rodriguez'in sarılması sonrası yerde kalırken penaltı bekledi ama hakem Michael Oliver 'devam' dedi.

Galatasaray cephesi pozisyondan sonra hakeme itiraz etse de Michael Oliver, pozisyonda penaltı olmadığını söyledi.

Sarı kırmızılı taraftarların sosyal medyada da pozisyon ile ilgili tepkisi oldu.

FATİH TERİM: UEFA GEREĞİNİ YAPACAKTIR

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Porto maçı sonrası Serdar Aziz'in penaltı pozisyonu hakkında da gelen soruya yanıt verdi.

İşte Terim'in sözleri:

'Serdar Aziz'in pozisyonuna içeride de herkes penaltı diyor. Geçen sezon Real Madrid - Juventus maçında verdiği penaltıdan sonra daha dikkatli ve seçici. Psikolojik olarak bir travma onda. Olmayan bir penaltıyı verip Şampiyonlar Ligi'nin kaderini değiştirdi. Maç öncesi futbolcularımıza bu dersi de verdik hakem konusunda ama çalmadı. Bizim ona sığınmamıza gerek yok. UEFA yetkilileri gereğini yapacaktır. Buralarda bir şey beklemeyelim.'

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin