Şehir Hastanesi'nde davullu zurnalı sıra gecesi


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Şehir Hastanesi'nde davullu zurnalı sıra gecesi

Adana Şehir Hastanesi'nde, hastane yönetimi tarafından "Urfa Sıra Gecesi" düzenlendi. Sosyal medyada yayılan görüntüler sonrasında hasta ve hasta yakınlarının bulunduğu bir ortamda davullu zurnalı eğlence düzenlenmesine tepki yağdı. Bir vatandaşın 'Müşterilerin önünde ayıp olmuyor mu? bu saygısızlık' yorumu dikkat çekti. AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı bir canlı yayın programında 'Bu hastanelerin müşterisi inşallah çok daha artacak' ifadelerini kullanmıştı

Takip Et

Yerleşim yerine uzaklığı ve AVM’ye benzer yapısıyla tepki çeken Adana Şehir Hastanesinde yöneticilere ve personele öğle yemeği esnasında hastane yönetimi tarafından davullu zurnalı “Urfa Sıra Gecesi” düzenlendi.

Şehir Hastanesi'nda davullu zurnalı sıra gesi
Şehir Hastanesi'nda davullu zurnalı sıra gesi

Resmi bir kurumda, üstelik bir hastanede gerçekleşen olay tepki topladı. Bir vatandaşın sosyal medyada yaptığı, 'Müşterilerin önünde ayıp olmuyor mu? Bu saygısızlık' yorumu dikkat çekti..

Şehir Hastanesi'nda davullu zurnalı sıra gesi
Şehir Hastanesi'nda davullu zurnalı sıra gesi

ADANA TABİP ODASI KINADI
Adana Tabip Odası yönetim kurulu üyesi Dr.  Ali İhsan Ökten, sosyal medya hesabından, sıra gecesi görüntülerini eleştirerek “Şehir hastaneleri AVM gibi derken buna bir de eğlence mekanı özelliği eklendi..” ifadelerine yer verdi..

ERDOĞAN HASTALAR İÇİN 'MÜŞTERİ' DEMİŞTİ

8 Haziran 2018 tarihinde bir TV kanalının canlı yayınına katılan AKP'li cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir hastanelerini anlatırken, "Bu hastanelerin müşterisi inşallah çok daha artacak' ifadesini kullanmış ve büyük tepki toplamıştı. Erdoğan bu sözüyle, sağlık hizmeti alan yurttaşları müşteri olarak gördüğünü bir kez daha gözler önüne sererken, şehir hastaneleri projesinin ne anlama geldiğini de itiraf etmiş oldu. 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin