Sedat Peker yakalandı mı? Peker Türkiye'ye getiriliyor iddiası


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Sedat Peker yakalandı mı? Peker Türkiye'ye getiriliyor iddiası

'Sedat Peker'in Özel Kuvvetlere bağlı bir ekip tarafından düzenlenen operasyonla yakalandığı ve İsrail'in Tel Aviv kentinden havalanan özel bir uçakla Ankara'ya doğru yola çıktığı.' iddiası gündeme bomba gibi düştü.. Suç örgütü lideri Sedat Peker'e yaklaşık 8 saattir ulaşılamıyor ve telefonları da kapalı!.

Takip Et

Gazeteci Timur Soykan, Halk TV'de katıldığı canlı yayın programında, Sedat Peker'e 8 saattir kimsenin ulaşamadığını belirterek sosyal medyadan edindiği bazı iddiaları gündeme getirerek 'Türkiye Özel Kuvvetleri'ne bağlı bir ekip tarafından Peker'in bulunduğu adrese operasyon yapıldı ve Peker buradan İsrail'in Tel Aviv kentine götürüldükten sonra, Özel Kuvvetlere bağlı bir uçakla Türkiye'ye doğru getiriliyor..' ifadelerini kullandı.

Soykan: BUNLAR SADECE BİR İDDİA

Öte yandan Peker ile  sürekli iletişim halinde olan Emre Olur isimli bir kişi ile telefonda görüştüğünü belirterek ' ben de kendisine yaklaşık 8 saattir ulaşamıyorum, telefonları kapalı, belki bir toplantı halinde olabilir, endişe içinde bir haebr alamaya çalışıyorum.. bazı iddialar dolaşıyor. Bu konuda bir bilgim yok..' yanıtı aldığını söyledi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin