'Sedat Peker Dubai'de' gözaltına alındı iddiası


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
'Sedat Peker Dubai'de' gözaltına alındı iddiası

Sıcak gelişme.. Sedat Peker'in uzun süre sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmaması 'yakalandı mı' sorusunu gündeme getirdi. Ak-trol hesaplardan paylaşılan Peker'in yakalandığına dair görsel ise fotomontaj çıktı. Halk TV yayınında aktarılanlara göre avukatları Peker'in yakalandığı iddiasını yalanladı. Bazı sosyal medya hesapları ise, Peker'in ABD-Rusya destekli Türk SAT komandoları tarafından deniz altından gerçekleştiren ve İHA'ların da kullanıldığı bir operasyonla yakalandı.. Gazeteci Barış Pehlivan Peker'in Dubai'den gözaltına alındığını öne sürdü...

Takip Et

Sedat Peker’in, MİT destekli SAT askeri operasyonu ile Birleşik Arap Emirlikleri’nde kaldığı evde yakalandığı iddia edildi.
 

Uzun süredir Pazar sabahları yayınladığı videolardaki iddiaları ile gündemin baş köşesine yerleşen Sedat Peker, iki gün boyunca sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmadı.

Peker'in sosyal medyadaki sessizliği kullanıcılar arasında "Yakalandı mı?" sorusunu gündeme getirdi.

Gazeteci-yazar Barış Pehlivan, Peker'e yakın isimlerden Emre Olur ile görüşmesini ve Peker'in son durumunu anlattı.

Pehlivan: "Sedat Peker'e yakınlığını gizlemeyen Emre Olur'un iddiasına göre, Türk yetkililer tarafından yakalandığı iddiası doğru değil. Ancak Dubaili yetkililer tarafından konutundan alındığı, onun deyimiyle bir davet olduğu benim anlamamla bir gözaltı olduğu iddiası..." diye konuşan Pehlivan; Emre Olur'un, Dubaili yetkililer ile Sedat Peker arasında bir görüşme olduğu bilgisini verdiğini aktararak, Peker'in henüz konutuna geri dönmediğini, konutundakilerin, Peker'in nerede olduğuna dair bir bilgisi olmadığını ve cep telefonuna da erişiminin olmadığını anlattı.

"Bu görüşmenin normal olmadığını anlayabiliriz. Dubaili yetkililerin belki Türk hükümetinin sıkıştırmasıyla böyle bir girişimde bulunduğu tezini ortaya atabiliriz. Belki ülke değiştirmesi isteğinde bulunulacak" diyen Pehlivan, "Ne olacağını merak ediyorum" şeklinde konuştu.

AK-trollerin “Sedat Peker yakalandı” ifadeleriyle paylaştığı fotoğrafın, Dubai'de tutuklanan uyuşturucu kaçakçısı Michael Paul Moogan'ın kafasına montajlandığı ortaya çıktı.

Çok sayıda kişi Peker'in yakalanmış olabileceğini, bu yüzden paylaşım yapamıyor olabileceğini yazdı.

Peker'in avukatları ise iddiayı yalanladı. Halk TV'de Özlem Gürses, Peker'in avukatları ile haber merkezinin görüştüğünü, avukatların yakalanma durumu olmadığını ifade ettiklerini belirtti.

Sedat Peker yakalandı' iddiasına açıklama geldi

İŞTE AK-TROLLERİN PAYLAŞTIĞI SEDAT PEKER YAKALANDI FOTOĞRAFI:

Sedat Peker yakalandı' iddiasına açıklama geldi
Michael Paul Moogan
Sedat Peker yakalandı' iddiasına açıklama geldi
Sedat Peker yakalandı' iddiasına açıklama geldi
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin