Sedat Peker'den Bakan Soylu'ya yeni mesaj: Bu Akşam Sana Bir Hediyemvar


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Sedat Peker'den Bakan Soylu'ya yeni mesaj: Bu Akşam Sana Bir Hediyemvar

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, "Süslü süleyman, saat akşam altıda sana bir hediyem var" paylaşımı yaptı. Paylaşımın ardından saat 18:00'da beklenen paylaşım geldi. Suç örgütü lideri Sedat Peker, Soylu'nun arkadaşım dediği "Reşat Hacıfazlıoğlu’yla HTS kayıtlarını neden çıkarmıyorsun? Seninle konuştuktan sonra neden peki beni arıyordu?" demişti. Hacıhafızoğlu ile görüşmesini paylaştı.

Takip Et

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve gözaltındaki kardeşi Atilla Peker ile ilgili dikkat çeken ifadelere imza attı.

KUTLU ADALI CİNAYETİ
"Kardeşim Atilla PEKER adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır" diyen Sedat Peker, "Kutlu Adalı cinayetiyle ilgili anlatmak istedikleri kayda geçirilmemiştir" iddiasında bulundu.

Sedat Peker'den Bakan Soylu'ya yeni mesaj: Bu Akşam Sana Bir Hediyemvar
Sedat Peker'den Bakan Soylu'ya yeni mesaj: Bu Akşam Sana Bir Hediyemvar

"SAAT AKŞAM ALTIDA SANA BİR HEDİYEM VAR"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu kasteden Peker, (mecazi anlamda) notuyla "Süslü süleyman, saat akşam altıda sana bir hediyem var. Dediğim gibi, etlerini parça parça koparacağım" diye yazdı.

PEKER 'HEDİYEM VAR' DEDİĞİ VİDEOYU YAYIMLADI

Suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Habertürk canlı yayınında "Tanırım, arkadaşım" dediği Reşat Hacıfazlıoğlu’yla telefon görüşmesini paylaştı.

Videoda Reşat Hacıhafızoğlu telefonu "Reisim ne yapıyorsun" diyerek açıyor. Peker ise Soylu'ya yönelik "Bizimki ne yapıyor?" diye soruyor. Hacıhafızoğlu ise "Sıkıştırdılar onu" diyerek karşılık veriyor. Peker, böyle bir açıklama beklediğini belirterek "Pislik demesi oldu mu?" diye soruyor. Hacıhafızoğlu ise "Onu ağzından kaçırdı herhalde. Yardımcısı Ahmet abiyle görüştüm 'öyle bir şey yapması mümkün değil ağzından kaçırdı herhalde' dedi" diyor. Peker, "Bu adamın gençliğinden beri emeğimiz var neden böyle yaptı" diye soruyor. Hacıhafızoğlu, "Sen Ağar'a karşı şey yaptın. Biz 6 ay nöbet tuttuk ilde. Böyle bir şey nasıl yaptı hayret ettim" diye karşılık veriyor.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin