Sedat Peker yurt dışına kaçtı: İşte kaçışın nedeni


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Sedat Peker yurt dışına kaçtı: İşte kaçışın nedeni

Sedat Peker arkasına bile bakmadan yurt dışına kaçtı. Çetebaşı Sedat Peker neden Karadağ’a kaçtı.. Peker’in yurt dışına kaçmasının ardında, İfade değişiklikleri ile Türkiye’de hakkında açılmış ve açılabilecek davaların olduğu iddia edildi. Öte yandan bir diğer iddiaya göre ise kaçışın nedeni Alaattin Çakıcı korkusu.. MHP Lideri Bahçeli'nin de ısrarla çıkarmak istediği af yasasının çok yakın bir tarihte mecliste görüşüleceği ifade ediliyor..

Takip Et

Çetebaşı Sedat Peker arkasına bakmadan kaçtı

Türkiye’den kaçarak Karadağ’a yerleşen “Caz Sedat” lakaplı Sedat Peker’in “suç üstlenerek” hapishanede yatan iki adamının dilekçe vererek ifade değiştirmek istedikleri belirtildi.

Gazete Red’in  haberine göre, Ufuk Yapıcı cinayetinde suçu üstlenenlerin, “Sedat Peker azmettirdi, biz para karşılığı cinayeti üstlendik” diye ifade değişikliğine gittiği öne sürüldü.

SUÇ DUYURUSU

Küçükyalı’da vurulan Hakan Özmen de, Sedat Peker hakkında suç duyurusunda bulundu. Bu dosya da Peker’i bekliyor.

Sedat Peker arkasına bakmadan kaçtı: Nedeni belli oldu
Sedat Peker arkasına bakmadan kaçtı: Nedeni belli oldu

Yurtdışına çıkan ve bir dönem Sedat Peker’in en yakınında bulunan Ahmet Kürkçü’nün açıklamaları Sedat Peker’in suç dosyasını ortaya koydu.

Ayrıca Cahit Çetin cinayetinin de Peker’in azmettirmesiyle gerçekleştiği öne sürüldü.

‘TRAVESTİYE EVLENME TEKLİF EDEN ADAM’

Cahit Çetin, “Sedat Peker’in bir travestiye evlenme teklif eden adamı” olarak haberlere konu olmuştu.
Fakat daha sonra konunun farklı olduğu, bir kumar meselesinden dolayı öldürüldüğü öne sürülmüştü.
Cahit Çetin cinayeti de azmettirici olarak Peker’i bekleyen bir diğer dosya.
Sedat Peker hakkında bir dönem patlayan ve sonra üzeri örtülen tecavüz davasının da yeniden gündeme gelebileceği de iddia edildi.

Bir başka organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın bir numaralı adamı olarak gösterilen Ömer Korkmaz, çete lideri Sedat Peker’e “Sen ya bu ülkeden kaçacaksın ya da bu devlet seni alacak” diye konuşmuştu.

Askerlik yapmayan organize suç örgütü elebaşısı Sedat Peker için askerlerden yürüyüş kararı

TELE1 yorumcusu Can Ataklı, Korkusuz gazetesindeki köşe yazısında askerlerin, Sedat Peker için yürüyüş kararı görüntülerini gündeme getirmişti. 2017 yılında çekilen bu görüntülerde Topçu birliğindeki bir grup asker, çavuşlarının eşliğinde “Devler gelir devler gider tek dev kalır Sedat Peker” diye yürüyüş kararı okuyordu.

ÇÜRÜK RAPORUNA RAĞMEN 'ASKER' REKLAMI YAPTI

Organize suç örgütü elebaşısı Sedat Peker, çürük raporu alarak askerlik yapmamıştı ama Türk ordusundaki bir işbirlikçisini kullanarak kendi reklamını yapıyordu. Can Ataklı bu görüntülerin ‘Gizli ordu’ iddiasını güçlendirdiğine dikkat çekmişti.

Organize suç örgütü elebaşısı Sedat Peker neden kaçtı sorusunun altında ifade değişikliklerinin yattığı ve hakkındaki dava dosyaları gösteriliyor 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin