Şampiyon Galatasaray oldu!


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Şampiyon Galatasaray oldu!

Galatasaray... Ligin son haftasında Göztepe deplasmanına çıkan sarı kırmızılılar İzmir'de rakibini 1-0 mağlup etti ve 75 puanla ipi göğüsleyerek 21.şampiyonluğuna ulaştı.

Takip Et

MAÇLARIN CANLI SKORLARI

Maç Sonuçları Şampiyon Galatasaray

Ve Zafer Galatasaray'ın oldu..

GÖZTEPE - GALATASARAY MAÇININ NOTLARI:
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında Göztepe deplasmanında. Ligi son haftasına lider gider sarı-kırmızılı ekip, Göztepe deplasmanından en az 1 puan çıkarması durumunda 2017-2018 sezonu şampiyonu olacak. Bornova Stadı'ndaki karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır.

FENERBAHÇE - KONYASPOR MAÇININ NOTLARI

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında sahasında Konyaspor'u konuk ediyor. Fenerbahçe sahasında Konyaspor'u mağlup ederek, Galatasaray'ın deplasmanda Göztepe'ye yenilmesini ve Medipol Başakşehir'in Kasımpaşa karşısında puan kaybetmesini bekleyecek. Fenerbahçe'nin 69 puan ve averajla 2. sırada bulunduğu ligde, 3'lü averaj olması durumunda da Medipol Başakşehir şampiyonluğa ulaşacak. Kadıköy'deki karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık.

BAŞAKŞEHİR - KASIMPAŞA MAÇININ NOTLARI

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk iddiasını son haftaya taşıyan Medipol Başakşehir, sahasında Kasımpaşa'yı konuk ediyor. Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki maçın hakemi Fırat Aydınus. Son haftaya şampiyonluk iddiası ile giren Medipol Başakşehir, tarihinde ilk kez mutlu sona ulaşmak için Kasımpaşa maçını kazanıp ikili averajda üstünlük kurduğu lider Galatasaray'ın deplasmanda Göztepe karşısında mağlup olmasını bekleyecek. Fenerbahçe'nin 69 puan ve averajla 2. sırada bulunduğu ligde, 3'lü averaj olması durumunda da Medipol Başakşehir şampiyonluğa ulaşacak.

BEŞİKTAŞ - SİVASSPOR MAÇININ NOTLARI

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında sahasında Sivasspor'u konuk ediyor. Vodafone Park'taki karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım. Ligde şampiyonluk iddiası kalmayan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi için Sivasspor'u yenerek 69'ar puanlı Başakşehir ile Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyecek.

İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin