Şampiyon Beşiktaş


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Şampiyon Beşiktaş

Son dakika... Beşiktaş deplasmanda karşılaştığı Göztepe’yi 2-1 mağlup ederek Süper Lig şampiyonu oldu. Siyah-beyazlılar, Galatasaray'ın da kazandığı haftada 1 averaj farkla şampiyon oldu. Galatasaray ise rakibi Yeni Malatyaspor'u yenmesine rağmen şampiyonluğunu averaj farkıyla kaybetti. Kayserispor'a konuk olan Fenerbahçe, 90+9'da attığı golle mücadeleyi 2-1 kazandı ve sezonu 3. sırada tamamladı. Kayserispor ise, Gençlerbirliği'nin yenilmesiyle ligde kalmayı garantiledi.

Takip Et

Süper Lig'de 2020-2021 sezonunu Beşiktaş şampiyon olarak tamamladı.

 Son haftaya kalan büyük heyecanda siyah-beyazlılar, İzmir’de Göztepe’yi 2-1 mağlup ederek ligde 16. şampiyonluğunu ilan etti.

Şampiyon Beşiktaş
Şampiyon Beşiktaş

Siyah-beyazlılar ilk yarısı 1-1 biten mücadelede ikinci yarıda bulduğu galibiyet golüyle 3 puanı ve şampiyonluğu kaptı. Aynı puandaki Galatasaray da kazanmasına rağmen Beşiktaş 1 gollük averajla önde olduğu için sezonu zirvede kapattı.

Şampiyon Beşiktaş
Şampiyon Beşiktaş

SERGEN YALÇIN ANTRENÖR OLARAK DA ŞAMPİYON OLDU
Oyunculuk kariyerinde Beşiktaş ile üç kez şampiyon olan Sergen Yalçın, Beşiktaş ile antrenör olarak da şampiyonluk kazandı. Teknik direktörlük kariyerinin ilk kupasını kazanan Sergen Yalçın, hem oyuncu hem de antrenör olarak Süper Lig’de şampiyon olan üçüncü isim oldu. Daha önce Aykut Kocaman ve Hamza Hamzaoğlu, bu başarıyı elde etmişti.

ÇİFTE KUPA İÇİN GERİ SAYIM
Süper Lig’de son hafta yaşadığı puan kayıplarına rağmen şampiyonluğa uzanan Beşiktaş, dört gün sonra yine aynı statta Türkiye Kupası finaline çıkacak. Beşiktaş, Antalyaspor’u finalde mağlup etmesi halinde 2008-09 sezonundan sonra bir kez daha iki kupayı da müzesine götürecek.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin