Recep Peker hayati tehlikeyi atlattı: Kendimi yine yakacağım


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Recep Peker hayati tehlikeyi atlattı: Kendimi yine yakacağım

Ankara Kızılay'da geçtiğimiz Çarşamba günü 'İşsizim, açım..' diye bağırarak kendini ateşe veren Recep Peker isimli emekli vatandaş, hayati tehlikeyi atlattı. Hastanede devam eden tedavisi sırasında da “Adalet istiyorum.. Banka tarafından maaşıma konulan haciz nedeniyle davalık oldum, dava 7 senedir sonuçlanmıyor. 5 aydır açtım. Dava sonuçlanmazsa kendimi yine yakacağım. ” dedi.

Takip Et

Ankara Kızılay Güvenpark’ta üzerine benzin döküp 'açım işsizim' diye bağırarak kendini yakan Recep Peker hayati tehlikeyi atlattı.

Boynunda, göğsünde ve sırtında 2. dereceden yanıklar olan Peker’in tedavisi Hacettepe Üniversitesi hastanesinde devam ediyor.

Yanık tedavi kliniklerinde boş yatak olmadığı için tedavisine acil serviste devam edilen 59 yaşındaki Recep Peker, eşinden ve 5 çocuğundan ayrı yaşıyor.

Recep Peker hayati tehlikeyi atlattı: Kendimi yine yakacağım
Recep Peker hayati tehlikeyi atlattı: Kendimi yine yakacağım

Aynı zamanda doktor olan CHP Ankara milletvekili Murat Emir’in acil servis yoğun bakımında ziyaret ettiği Recep Peker, ciddi ekonomik zorluklar çektiğini anlattı.

Sadece adalet istediğini anlatan Peker, iddiasına göre yıllar önce Ziraat Bankası'dan verilen 750 TL'lik kredi kartını evsiz ve işsiz olduğu için kullanmak durumund akaldığını ancak kartın asgari ödeme tutarı olan 100 TL'yi ödeyemediği için 550 TL olan emekli maaşının tamamına haciz konulduğunu, 5 aydır aç olduğu ve mahkemenin bir türlü sonuçlanmamasından dolayı zor duruma düştüğünü söyledi..

İLGİLİ HABER

Artık alacaklı olduğunu, Yargıtay’ın davası hakkında karar vermesi halinde aynı durumda olanlara emsal teşkil edeceğini iddia eden Peker, davanın sonuçlanmaması durumunda taburcu olur olmaz kendisini tekrar yakacağını söyledi.

İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin