Ravza Kavakçı'nın kızı Mariam Kavakçı Saray'a başdanışman olarak atandı


yayincilar/dha-dogan-haber-ajansi-/dha-dogan-haber-ajansi-x60.jpg Kaynak: DHA (Demirören Haber Ajansı)
Ravza Kavakçı'nın kızı Mariam Kavakçı Saray'a başdanışman olarak atandı

Flaş gelişme.. Ravza Kavakçı'nın kızı Mariam Kavakçı Saray'a başdanışman olarak atandı.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Minder ve Muhammet Mücahit Küçükyılmaz'ı Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı'na, Mariam Kavakcı ile Serkan Taranoğlu'nu ise Cumhurbaşkanı Danışmanlığı'na atadı.

Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gerçekleştirdiği atamalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Minder ve Muhammet Mücahit Küçükyılmaz’ı Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı’na, Merve Kavakcı'nın kızı Mariam Kavakcı ile Serkan Taranoğlu’nu ise Cumhurbaşkanı Danışmanlığı’na atadı.

Ravza Kavakçı'nın kız kardeşi Mariam Kavakçı Saray'a başdanışman olarak atandı
Ravza Kavakçı'nın kız kardeşi Mariam Kavakçı Saray'a başdanışman olarak atandı

MARİAM KAVAKCI KİMDİR?
Mariam Kavakcı bir konuşma dili patoloğu ve iş kadınıdır. Dr. Kavakcı'nin araştırma alanları arasında dil işlemenin nörobiyolojik yönleri, motor-dil etkileşimleri, dil bozuklukları ve bunların genomik özellikleri bulunmaktadır.

Ek deneyimleri arasında motor konuşma bozuklukları, fonolojik bozukluklar ayırıcı olarak tanı aldığı bir klinikte çalışmak ve koklear implantları olan çocuklara tedavi uygulamak bulunmaktadır.

Mariam Kavakcı 2017 yılında, İkinci Yüksek Lisans derecesini Texas Üniversitesi'nde İletişim Bilimleri ve Bozuklukları bölümünde tamamladı

Ravza Kavakçı'nın kızı Mariam Kavakçı Saray'a başdanışman olarak atandı
Anne Merve Kavakçı büyükelçi, kardeş Ravza Kavakçı vekil, kızı da başdanışman.. Cumhurbaşkanı Erdoğan, danışmanlık görevine Fazilet Partisi eski Milletvekili ve Kuala Lumpur Büyükelçisi Merve Kavakcı’nın kızı Mariam Kavakcı’yı atadı. Merve Kavakcı’nın kız kardeşi Ravza Kavakcı da halen TBMM’de AKP Milletvekili olarak görev yapıyor.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Bütçe Genel Müdürlüğü’nde açık bulunan genel müdür yardımcılıklarına Halit Küçükünal ve Bahtiyar Sazlık, Adli Tıp Kurumu 8’inci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyeliği’ne Prof. Dr. Mustafa Ercüment Aksoy, 8’inci Adli Tıp İhtisas Kurulu Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Üyeliği’ne ise Doç. Dr. Bahri Teker getirildi.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu üyeliklerine Ahmet Aksu, Hurşit Yıldırım ve İhsan Uğur Delikanlı’yı, Milli Savunma Bakanlığı müfettişliklerine Abdullah Fatih Yavuztürk, Arif Doruk Öztürk, Emre Kuloğlu, Kenan Akbayır, Necmettin Mehrekula, Osman Öztürk, Resul Arslan, Sabri Uzun, Selçuk Şakar ve Sezer Çalışkan’ı, Sanayi Teknoloji Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na da Ali Uygun’u atadı.

DHA

Kaynak: DHA (Demirören Haber Ajansı)

Youtube Kanalımızı Takip Edin