Python 3.5 ile Sıfırdan İleri Seviye Programlama ve Dersler


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Python 3.5 ile Sıfırdan İleri Seviye Programlama ve Dersler

Python 3.5 ile sıfırdan ileri seviye programlama.. Akıllı web siteleri kodlama, akıllı mobil telefon, tüm cihazlar ve daha aklınıza gelebilecek birçok konuda algoritmalar kodlayabilmenizi sağlayacak ilk Türkçe kaynak Udemy'de ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği mezunu eğitmen Mustafa Murat Coşkun'un anlatımıyla yayımlandı.. Yayımlanan eğitim seti, kısa sürede çok sayıda öğrenci sayısına ulaşarak bir rekora da imza attı..

Takip Et

Gelişen teklonojiyle birlikte neredeyse tüm sektörde olmazsa olmaz haline gelen akıllı yazılımlar hayatımızı her alanda daha da kolaylaştırıyor. Yapay Zeka programlama deyince ilk akla gelen, öğrenmesi en kolay kodlama dili olarak kabul gören Python ile uygulamalar geliştirmek artık size daha yakın ve çok kolay.. Türkçe kaynakların yetersizliği en büyük şikayetlerden birisiydi.

Özellikle son yıllarda giderek popüler hale gelen Python ile kodlamayı kendiniz, çocuklarınız ve öğrencilerinize de tavsiye edebilirsiniz. Bilgisayar, teknoloji ve en önemlisi 'yazılım', artık yeni dünyanın vazgeçilmezi haline geldi. Ülke olarak daha gelişmiş nesiller ve aydınlık bir gelecek için yazılım öğrenmek ve öğretmekten başka çaremiz yok..  Çünkü dünya 'for döngüsü' gibi, işe yaramayan eleman ve objeleri yok sayacak bir çağa girdi.. 

PYTHON 3.5 EĞİTİM SETİ (%93 iNDİRİM KUPONU)

ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği'den mezun olan eğitmen Mustafa Murat Coşkun'un sade ve anlaşılır bir dille anlattığı derlerlerin sonunda, hiçbir bilginiz olmasa dahi orta ve ileri düzelde algoritmalar, akıllı web siteleri ve akıllı telefonlar için uygulamalar yazabileceksiniz.. İşte sizi, yeni dünyanın seçkinleri arasına katacak ilk adım;

PYTHON 3.5 İLE SIFIRDAN İLERİ SEVİYE YAPAY ZEKA VE MOBİL UYGULAMALAR GELİŞTİRME DERSİ

NELER ÖĞRENECEKSİNİZ?

* Python'ın ve Programlamanın Temellerini iyi bir şekilde öğrenmiş olacaksınız.

* Python ile Nesne Tabanlı Programlama felsefesini öğrenerek , daha sonra Java ve C++ gibi dilleri öğrenmeye çalıştığınızda oldukça rahat edeceksiniz.

* Python ile Örümcek Türü yazılımlar geliştirebilecek hale geleceksiniz.

* PyQt5 ile Pythonda arayüz geliştirme temellerini alarak, ileri düzey arayüzler ve uygulamalar geliştirebileceksiniz.

* Sqlite Veritabanı ile temel veritabanı işlemlerini öğrenerek, programlarınızı veritabanıyla entegre bir biçimde yazabileceksiniz.

* Pythonda modül kullanımını ve ileri düzey modülleri öğrenerek , işletim sistemi, internet sayfalarından veri alma, fotoğraf işlemleri gibi alanlarda programlar yazabileceksiniz.

* Kurs boyunca oldukça fazla program yazacağımız için, kurstan sonra algoritma yeteneğinizin bir hayli geliştiğini farkedeceksiniz.

* En önemlisi ise, artık CV'nize Python'ı ileri seviyede biliyorum yazabileceksiniz.

 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin