Polis ODTÜ'de: Hocam Kesmeyin hocam.. Hocam Neden Kesiyorsunuz


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Polis ODTÜ'de: Hocam Kesmeyin hocam.. Hocam Neden Kesiyorsunuz

SOn dakika.. Sabah saatlerinde polis ODTÜ'ye girdi.. ODTÜ arazisine yapılacak olan 'ruhsatsız' Kredi Yurtlar Kurumu(KYK) yurduna karşı çıkan öğrenciler yaklaşık 2 aydır nöbet tutuyordu.. Ancak bu sabah saatlerinde polis eşliğinde araziye giren görevliler, yüzlerce ağacı kesmeye başladı. O anlarda bir ODTÜ'lü kız öğrencinin 'Hocam Kesmeyin hocam.. Hocam Neden Kesiyorsunuz' diye yalvardığı ve ağladığı anlar tüm Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu..

Takip Et

Son dakika.. ODTÜ'ye 'ruhsatsız' KYK yapımı için yüzlerce ağaç kesimi yapılıyor.. Tüm Türkiye yaşanan ağaç katliamına gözyaşı döküyor.. Sabah saatlerinde ODTÜ'ye giren ve yaklaşık 2 aydır ağaçlar için nöbet tutan öğrencilere polisin orantısız bir şekilde öğrencilere müdahale bulunduğu ve çok sayıda öğrencinin de yaralandığı belirtildi. Bu arada Çankaya Belediyesi'nin olay yerine doğru hareket ettiği ve 'ruhsatsız bir çalışma yapıldığı gerekçesiyle çalışmalarının durdurulması' talimatını verecek. Gelen son dakika bilgisine göre, Belediye görevlileri üniversite kapısından içeriye alınmadılar..

HOCAM KESMEYİN HOCAM, HOCAM NEDEN KESİYORSUNUZ?

Polis müdahalesi sonucu öğrenciler alandan çıkarıldı ve ağaçların kesilerek çalışmaların yürütüldüğü alanın etrafı polis tarafından barikatlarla kapatıldı. Yüzlerce ağacın katledilmeye başlandığı anlara şahit olan bir kız öğrencinin gözyaşları içinde ; Hocam kesmeyin hocami hocam neden kesiyorsunuz, hocam yapmayın, yapmayn.. feryatları ve gözyaşları yürekleri dağladı, tüm Türkiyeyi ağlattı.. İşte o anlar

İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin