Özge Ulusoy'dan 'manidar' paylaşım


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Özge Ulusoy'dan 'manidar' paylaşım

Özge Ulusoy'un adı iddiaya göre Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile aşk dedikodusuna karışmış ve sosyal medya Ulusoy hakkında yapılan binlerce paylaşımla dolup taşmıştı. Ulusoy yine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, 'Tüm haksızlıklara ve iftiralara rağmen,.. her zaman olduğu gibi devam..' dedi..

Takip Et

Sosyal medyada, hakkında yağmur gibi gelen yorum ve paylaşımlar sonrasında tüm dikkatler Özge Ulusoy’un üzerindeyken genç kadın öğlen saatlerinde sessizliğini bozdu ve manidar bir paylaşım yaptı..

Özge Ulusoy, instagram hesabından paylaştığı satırlarla bir dijital sözlükte yer alan ve sonrasında mahkeme kararı ile sildirilmiş bir girişin ardından gelişen olaylar hakkında yorumda bulundu. İşte Özge Ulusoy’un Türkiye gündemine oturan o iddialarla ilgili yanıtı:

Özge Ulusoy'dan 'manidar' paylaşım
Özge Ulusoy'dan 'manidar' paylaşım

HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ DEVAM...

Her zaman olduğu gibi bu sabah da şahane konuklarla Hayat Güzeldir dedik.. Yarın sabah da yepyeni konuklarla devam edeceğiz...Hayatta en güzel şey kendini bilen temiz bir vicdan...Her zaman olduğu gibi ailem sevdiklerim sevenlerim ve dostlarımla gerçekle alakası olmayan tüm haksızlıkların üstesinden geliyorum gelmeye de devam edeceğim...

İLGİLİ HABER

BERAT ALBAYRAK'TAN DA BİR PAYLAŞIM GELMİŞTİ

Ailemizin sanat ruhlu ve naif üyesi Mahinurumuz ilkokuldan mezun oldu. Doğduğu gün daha dün gibi... Yüzündeki masum tebessümü hiçbir kötülük silmesin. Vatanına milletine hizmetten hiçbir art niyet alıkoymasın seni ve senin gibi bütün masum çocuklarını bu milletin Aile; sevgi, sadakat merhamet ve inanç ister. Bundan bihaber olanlara mutlu aile tablosu acı verir.

Özge Ulusoy'dan 'manidar' paylaşım
Özge Ulusoy'dan 'manidar' paylaşım

Dünyanın tüm zorluklarına göğüs germe gücünü bu tablodan almayı bana nasip ettiği için Rabbime şükrediyorum...

İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin