Öldürülen Cemal Kaşıkçı Sultanahmet Camii civarında görüldü!


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Öldürülen Cemal Kaşıkçı Sultanahmet Camii civarında görüldü!

Son dakika.. Suudi konsolosluk binası içinde hurharca bir cinayete kurban gittiği değerlendirilen gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.. CNN International, 'Cemal Kaşıkçı'nın kıyafetleri, ayakkabıları ve gözlüğüne kadar giyen bir dublör kullanılarak cinayetin nasıl gizlendiğini gösteren yeni bir görüntü yayınladı. İşte, Suudiler tarafından her detayı düşünülmüş ve uygulanmış Kaşıkçı cinayetinin o yeni görüntüleri..

Takip Et

Yayınlanan görüntüde Cemal Kaşıkçı'nın kıyafetlerini giyen bir adam dikkat çekiyor. Suudi yetkililerin bu yöntemle Kaşıkçı'nın dışarı çıktığı görüntüsünü vermeye çalıştıkları belirtiliyor.

Öldürülen Cemal Kaşıkçı Sultanahmet Camii civarında görüldü!
Konsolosluk binası içinde öldürülen Kaşıkçı'ya ait ceket, ayakkabı, pantolon ve gözlük gibi eşyaları giyen dublör Mustafa al-Madani, Sultanahmet'te 'planlı olarak' görüntü verdi..

CNN'de görüntülerdeki kişinin cinayet günü gelen 15 kişilik Suudi ekip arasında yer alan Mustafa al-Madani olduğu belirtildi. Madani'nin Kaşıkçı'nın kıyafetleri ve takma sakal ile konsolosluktan dışarı çıktığı ve saatler sonra Sultanahmet Camii çevresinde gezdiği görülüyor.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin