O Ses Türkiye birincisi kim oldu? 2019 O Ses Türkiye şampiyonu Ferat Ülger


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
O Ses Türkiye birincisi kim oldu? 2019 O Ses Türkiye şampiyonu Ferat Ülger

Son dakika.. Nihayet Oses TÜrk,ye Sezon finali geldi çattı.. Peki O Ses Türkiye birincisi kim oldu? 2019 O Ses Türkiye şampiyonu.. O Ses Türkiye, 2019 birincisi belli oluyor. Rakiplerini eleyerek finale kadar gelmeyi başaran isimler Ferat Üngür ve Umut Kaç oldu. Ferat Üngür, O Ses Türkiye’de seslendirdiği türkü ile dikkatleri üzerine toplamıştı. Umut Kaç ise yarışmanın favori isimlerinden biriydi. Peki O Ses Türkiye birincisi kim oldu? İşte cevabı...

Takip Et

Son dakika: Murat Boz'un takımı adına yarışan Ferat Üngör OSes Şampiyonu oldu. Peki Ferat Üngör kimdir?

O Ses Türkiye, 2019 birincisi belli oluyor. Rakiplerini eleyerek finale kadar gelmeyi başaran isimler Ferat Üngür ve Umut Kaç oldu. Ferat Üngür, O Ses Türkiye’de seslendirdiği türkü ile dikkatleri üzerine toplamıştı. Umut Kaç ise yarışmanın favori isimlerinden biriydi. Peki O Ses Türkiye birincisi kim oldu?

Acun Ilıcalı’nın TV8’de yayınlanan programı O Ses Türkiye’nin 2019 şampiyonu halk oylaması sonucunda belirlendi. Ferat Üngür, Murat Boz’un takımında, Umut Kaç ise Beyazıt Öztürk'ün takımında yarıştı. Seyirciler gece boyunca SMS’leri ile yarışmacılara destek oldu.

O SES TÜRKİYE 2019  BİRİNCİSİ KİM OLDU?

TV8 ekranlarına yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasının büyük finalinde şampiyon  Murat Boz'un takımı adına yarışan Ferat Üngör oldu.

O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONU FERAT ÜNGÖR KİMDİR?

Ferat Üngör, O Ses Türkiye'de söylediğiZülfü Kaküllerin Amber Misali türküsü ile herkesi kendine hayran bıraktı. Söylediği türküler ile ekranları başında olan herkese başka diyarlara götüren Ferat Üngör, dört jüri arasından Murat Boz'u tercih etti. Aslen Diyarbakır'lı olan Ferhat Üngör, jüri üyelerini kendine hayran bıraktı. Yarı finalde Turnalar şarkısı ile mükemmel bir performans sergileyen Ferat Üngör halkın takdirini kazandı ve Murat Boz ile birlikte finalde yarışma adayı oldu.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin