Nur Yerlitaş hayatını kaybetti


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Nur Yerlitaş hayatını kaybetti

Uzun süredir kanser tedavisi gören modacı Nur Yerlitaş hayata gözlerini yumdu. Bugün hayatını kaybeden Nur Yerlitaş kimdir?

Takip Et

Sağlık problemleri yaşayan Nur Yerlitaş’a beyin kanseri teşhisi konmuş, ünlü modacı 6 Ağustos’ta ameliyat masasına yatmıştı. Tedavi süreci devam eden Nur Yerlitaş, ameliyattan bir ay sonra ilk kez görüntülenmişti.

Nur Yerlitaş’ın kısacık kesilen saçları ve kilo verdiği dikkatlerden kaçmamıştı. Nurella lakabıyla tanınan Nur Yerlitaş, 64 yaşında hayatını kaybetti.

Tv’de ilk olarak dans programında gündeme gelen daha sonra moda programıyla ekranlarda görmeye alıştığımız Nur Yerlitaş’ın vefat haberi tüm sevenlerini yasa boğdu. Farklı televizyon programlarında jürilik görevi de üstlenen modacı Nur Yerlitaş’ın hayat hikayesi şu şekilde…

NUR YERLİTAŞ KİMDİR?

Nur Yerlitaş, 11 Ağustos 1955’te İstanbul’un Vefa semtinde doğdu. Anne tarafından Arap, baba tarafından Laz asıllıdır. Kariyerine İtalya’dan getirdiği aksesuarları satarak başladı. Daha sonraki yıllarda kendi butiğini açtı ve tasarım işine girdi.

YER ALDIĞI PROGRAMLAR

Bak Kim Dans Ediyor (2007)
Yemekteyiz (2010)
Bugün Ne Giysem (2011)
Bu Tarz Benim (2014)
İşte Benim Stilim (2015-2017)
Maral: En Güzel Hikâyem (2015) – 9. bölüm
“Türkan” – Demet Akalın (2011)
“Karagözlüm” – Serkan Kaya

 

Nur Yerlitaş hayatını kaybetti
Nur Yerlitaş hayatını kaybetti
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin