NATO: Umarız Erdoğan Rusya'nın ne olduğunu görür


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
NATO: Umarız Erdoğan Rusya'nın ne olduğunu görür

ABD’nin NATO Büyükelçisi Kay Bailey Hutchison, “Türkiye’nin kimin güvenilir dost olup olmadığını görmesi gerektiğini” söyledi. NATO'da görevli bir ABD’li temsilci, “Umarım Cumhurbaşkanı Erdoğan, bizim onların geçmişinin ve geleceğinin müttefiki olduğumuzu görür. Rusya’nın ne olduğunu, şu an ne yaptıklarını görürler” ifadelerini kullandı. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg Suriye ve destekçisi Rusya’nın İdlib’deki saldırılarını kınadı ve saldırılara son vermeleri çağrısında bulundu.

Takip Et

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg Suriye ve destekçisi Rusya’nın İdlib’deki saldırılarını kınadı ve saldırılara son vermeleri çağrısında bulundu.

‘SAYI 29’YE YÜKSELDİ’
Hatay Valisi Doğan son yaptığı açıklamada 29 askerimizin şehit olduğunu, 36 askerimizin de yaralı olarak tedavi altına alındığı duyurdu.

AĞIRALİOĞLU: ASKERLERİN SIKIŞTIKLARINA DAİR BİLGİ DÜN SAVUNMA BAKANINA İLETİLMİŞTİ
HaberTürk’te canlı yayın programında konuşan Yavuz Ağıralioğlu, TSK’nın saldırıyı ön görecek askeri yeterliliğe sahip olduğunu belirterek, “Bana dün gelen bir bilgide çocukların bölgede vurulmaktan korktukları ve bize lojistik olarak ulaşmalarının mümkün olmadıkları kadar sıkıştıkları bilgisi dün geldi ve bunu Savunma Bakanı’na ilettim. Bir hava saldırısı bekleniyordu demek ki. Hava kuvvetlerimizin buna dair bilgisinin olması gerekirdi” dedi.

HUTCHİSON: UMARIM ERDOĞAN, BİZİM ONLARIN GEÇMİŞİNİN VE GELECEĞİNİN MÜTTEFİKİ OLDUĞUMUZU GÖRÜR
ABD’nin NATO Daimi Temsilcisi Kay Bailey Hutchison, “Umarım Cumhurbaşkanı Erdoğan, bizim onların geçmişinin ve geleceğinin müttefiki olduğumuzu görür. Rusya’nın ne olduğunu, şu an ne yaptıklarını görürler” ifadelerini kullandı.
Hutchison, Washington’ın Ankara’ya Rus yapımı S-400 hava sistemleri anlaşmasından vazgeçmesi çağrısını da yineledi. 

TSK ÖZEL KUVVETLERDE TÜM İZİNLER İPTAL EDİLDİ
Reyhanlı Devlet Hastanesi’nde sivillere girişler kapatıldı. Bununla birlikte pek çok farklı kaynaktan teyit edilmiş ölü ve yaralı asker sayısı bildiriliyor.
Öte yandan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bağlı özel kuvvetlerde tüm izinler iptal edildi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin