Muharrem İnce: 2023'de Cumhurbaşkanlığı adayıyım


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Muharrem İnce: 2023'de Cumhurbaşkanlığı adayıyım

Muharrem İnce, Habertürk’te canlı yayın konuğu oldu. İnce, 2023 yılında yapılması beklenen genel seçimlerde yeniden cumhurbaşkanlığı için aday olacağını duyurdu. 'Meydanlar dolacak Muharrem İnce aday olacak. Bu böyle yarım kalır mı?' diyen İnce, Ekrem İmamoğlu'nun adaylığı konusunda 'o benim arkadaşım, siyasi akrabam' dedi..

Takip Et

Nagehan Alçı, Gürkan Hacır, Sevilay Yılman ve Sözcü yazarı Deniz Zeyrek’in sorularını yanıtlayan İnce’ye “Ekrem İmamoğlu siyasi rakibiniz mi?” diye soruldu.

İnce, Nagehan Alçı’nın bu sorusuna, “Arkadaşım benim. Siyasi akrabam” yanıtını verdi.

İNCE 2023’TE YENİDEN ADAY OLACAK

Muharrem İnce, 2023 yılında yapılması beklenen genel seçimlerde yeniden cumhurbaşkanlığı için aday olacağını duyurdu. İnce, 2023'te aday olacağını söyledikten sonra "Meydanlar dolacak Muharrem İnce aday olacak. Bu böyle yarım kalır mı?" dedi.

İnce hakkındaki iddialara yönelik; Benim hatam var, umudu tazeledik, kazanırız dedik. Meydanları doldurduk, iktidarı değiştirebileceğimize inandırdık. Partiden 8,5 puan fazla aldım. 40 sene sonra 30’u geçtik. O akşam birileri düğmeye bastı. O gece nerede kalacağım? İkinci tura kalacağımızı inanıyorduk. İkinci tura kalınca CHP’ye gidemezdim, çünkü rozeti çıkarmıştım. CHP’ye gidersem ikinci turda İYİ Partililere ne diyecektim? Üç hesabı vermesi gereken niye ben oluyorum? Benim örgütüm, bilgisayarlarım yok ki, CHP Genel Merkezi’nin bilgisayarları çökmüşse hesabı niye ben veriyorum” yanıtını verdi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin