Müdür Yardımcısı, İzmir Marşı Okuyan Öğrencileri Tokatladı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Müdür Yardımcısı, İzmir Marşı Okuyan Öğrencileri Tokatladı

İstanbul Erkek Lisesi'ndeki öğrenciler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında İzmir Marşı'nı söyleyedi. Müdür yardımcısı, marşı söylemek isteyen öğrencileri tehdit ederek tokatladı..

Takip Et

Türkiye'nin tarihi liselerinden İstanbul Erkek Lisesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarI sırasında İzmir Marşı'nı söylemek isteyen öğrencilere okulun müdür yardımcısı tokat attı. Okul müdürü olayı doğrularken ilgili yöneticiyle ilgili soruşturma açılacağını açıkladı.

ÖĞRENCİLERE TOKAT ATTI

İstanbul Erkek Lisesi'nde (İEL) iddiaya göre 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında birkaç öğrenci, programdan çıkarılan İzmir Marşı'nı söylemek istedi. Ancak okulun Müdür Başyardımcısı Metin Kuş öğrencilere tokat attı. Olayla ilgili Okul Müdürü Fatih Güldal velilere gönderdiği bilgilendirme mesajında idari izinli olduğu için törenle Kuş'un ilgilendiğini belirtti.

'İDARİ SORUŞTURMA AÇACAĞIM'

Mesajda özetle şöyle denildi:

'Ancak törenin içeriğine kendisinin izni olmadan eklenen kısımları çıkartmış bu ise bazı yanlış anlaşılmalara sebep olmuştur. Törenin bitiminde bir grup öğrencimiz tören içeriğinde olmayan marşları söylemek isteyince öğrencilere kendisini de çok üzen ve yine kendisinin de tasvip etmediği bir şekilde müdahale etmiştir. Olay tasvip edilecek bir durum olmasa da 10 yılı aşkın bir zamandır İEL'de gece gündüz hizmet etmiş birine karşı yargısız infaz yapılması doğru değildir. Gereken idari soruşturmayı ivedilikle açacağımı bildiririm.'

Olayla ilgili mesajlar şu şekilde:

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin