MHP'li Isparta Belediyesi'nden Andımız Desteği


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
MHP'li Isparta Belediyesi'nden Andımız Desteği

Danıştay'ın 'Andımız' kararına destek çığ gibi artıyor.. MHP'li Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Danıştay’ın "Öğrenci Andı okullarda yeniden okutulsun" kararına belediye hizmet binasına astığı pankartla destek verdi. MHP Genel merkezi de benzer bir uygulama ile Andımız kararına destek çıkmıştı.. AKP ve MHP arasında andımız krizi yaşanıyor.. Kamuoyunda, bazı AKP'li vekillerin ve bakanların andımız karşıtı açıklamalarına tepkiler çığ gibi artıyor..

Takip Et

MHP'li Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Danıştay'ın 'Öğrenci Andı' kararına belediye hizmet binasına astığı pankartla destek verdi.

Danıştay'ın 'Öğrenci Andı' kararının ardından Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın talimatıyla belediye hizmet binasına üzerinde Atatürk'ün fotoğrafı ve Öğrenci Andı'nın yer aldığı bir pankart asıldı.

MHP'li Isparta Belediyesi'nden Andımız Desteği
Başkan Günaydın: Andımız'ın şimdiye kadar yasaklanmış olması bile üzücü ve esef verici bir durum..

"ANDIMIZ TARTIŞMA KONUSU OLAMAZ.. BU GÜNE KADAR YASAKLANMIŞ OLMASI BİLE ÜZÜCÜ VE ESEF VERİCİDİR"

Başkan Günaydın, yaptığı açıklamada, 'Türk'üm, doğruyum, çalışkanım, ilkem küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak demenin ne suçu var. Bu bizim kendi milli özümüzü çocuklarımıza ilkokul çağında yön veren bir andımız. Çok şükür ki, bundan sonra bu andımızı daha kuvvetli bir şekilde, gür bir sesle millet ve bu milletin çocukları sahip çıkacaktır. Bu konunun şu ana kadar yasaklanmış olması bile üzücüdür ve esef verici bir konudur. Bu tartışma konusu değildir. Bu biziz, Türk milletidir bu andımız. İnşallah bundan sonra ülkemize ve milletimize çocuklarımızın her sabah okuyacağı bu andımıza tekrar kavuştuğumuza, tekrar buluştuğumuza çok seviniyorum. Ülkemize, milletimize hayırlı olması temennisinde bulunuyorum' dedi.

MHP'li Isparta Belediyesi'nden Andımız Desteği
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın talimatıyla bina cephesine asılan 54 metre karelik Atatürk fotoğraflı andımız, büyük beğeni topladı..

Kaynak: www.son32.com

MHP'li Isparta Belediyesi'nden Andımız Desteği
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin