MHP'li eski ilçe başkanı Mehmet İçli öldürüldü


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
MHP'li eski ilçe başkanı Mehmet İçli öldürüldü

Son dakika.. MHP eski ilçe başkanına kanlı infaz.. Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde, MHP Diyarbakır İl Yönetim Kurulu üyesi ve eski Kocaköy İlçe Başkanı 60 yaşındaki Mehmet İçli evinin yakınında pusuda bekleyenler tarafından bıçaklanarak öldürdüldü

Takip Et

Kocaköy ilçesinde MHP Diyarbakır İl Yönetim Kurulu üyesi ve eski Kocaköy İlçe Başkanı Mehmet İçli, bugün öğlen saatlerinde evine gittiği sırada kimliği belirsiz kişi veya kişilerin bıçaklı saldırısına uğradı.

MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, eski MHP Kocaköy İlçe Başkanı Mehmet İçli'nin bıçaklanarak öldürüldüğünü bildirdi. Kayaalp, "Eski ilçe başkanımız, şimdiki il yönetim kurulu üyemiz Mehmet İçli bıçaklanma sonucu hayatını kaybetti. Olay eski bir husumete dayalı geçmişi olan bir olaydır. Siyasi veya terör olayı olmadığı düşüncesindeyiz" dedi.

Kayaalp, il binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Kocaköy ilçesinde üzücü bir olay gerçekleştiğini, olayda İçli’nin hayatını kaybettiğini aktardı. Olayın takipçisi olacaklarını belirten Kayaalp, “Bu olayda eski ilçe başkanımız, şimdiki il yönetim kurulu üyemiz Mehmet İçli bıçaklanma sonucu hayatını kaybetti. Olay eski bir husumete dayalı geçmişi olan bir olaydır. Failler de Kocaköylü, yıllardır birbirlerini tanıyan insanlar. Olayın siyasi bir olay veya terör olayı olmadığı düşüncesindeyiz.” dedi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin