Metin Feyzioğlu Büyükelçi olarak atandı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Metin Feyzioğlu Büyükelçi olarak atandı

Türkiye – İsrail ilişkilerinde atılan normalleşme adımlarından sonra, Şakir Özkan Torunlar İsrail Büyükelçisi olarak atandı. Türkiye Barolar Birliği eski Başkanı (TBB) Metin Feyzioğlu ise Lefkoşa Büyükelçiliği'ne atandı.

Takip Et

19 Eylül'de İsrail, Ankara Maslahatgüzarı Irit Lillian'ı, İsrail'in Türkiye Büyükelçisi olarak atadı. 

Odatv’nin İsrail kaynaklarından öğrendiğine göre, Büyükelçi Tel-Aviv’e atandı. Türkiye, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımama politikasına devam etti.

4 yılın ardından ilk kez Türkiye ve İsrail, karşılıklı büyükelçi atamış oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayladığı kararname ile Şakir Özkan Torunlar, İsrail Büyükelçisi oldu. Şakir Torunlar 2010-2014 arasında Kudüs Başkonsolosu ve Filistin Büyükelçisi olarak görev yaptı.

METİN FEYZİOĞLU KIBRIS'A

Türkiye Barolar Birliği seçimini kaybeden Metin Feyzioğlu Lefkoşa Büyükelçiliği'ne atandı.

ERDOĞAN İLE ADI KONMAMIŞ ORTKLIK

2014 yılında dönemin Başbakanı Erdoğan, Danıştay töreninde konuşan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’nu siyasi konuşmakla suçlayıp, “Yalan söylüyorsun. Böyle edepsizlik olmaz” diye bağırmıştı.

Erdoğan ile arası bozulan Metin Feyzioğlu, sonraki zamanlarda adı konmamış bir ortaklık içerisine girerek bazı hukuk çevrelerinden de en çok tepkiyi alan bir isim oldu. Feyzioğlu bugün Erdoğan tarafından büyükelçi olarak atandı

 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin