Mersin’de polisevine terör saldırısı: Şehit ve yaralılar var


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Mersin’de polisevine terör saldırısı: Şehit ve yaralılar var

Son dakika… Mersin’de teröristler polisevine sızmaya çalıştı. Durumu fark eden polisler ve teröritler arasında silahlı çatışma çıktı. Olay yerine gelen aracın içindeki canlı bomba kendini patlattı. Hain saldırıda ilk bilgilere göre 1 polis şehit oldu 1 polis memuru da ağır yaralandı. bomba imha ekipleri kontrollü olarak patlama gerçekleştirerek bir bombayı daha imha etti.

Takip Et

Yaralılar hastaneye kaldırılırken, olay yerine gelen Mersin Emniyet Müdürü, terör saldırısı olup olmadığı yönündeki soruya “Birazdan netleşecek” şeklinde yanıt verdi.

Alınan bilgiye göre, polisevine yaklaşan bir araçtan inen kişilerce buradaki polislere uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Polisler, saldırganlara karşılık verdi.

Mersin’in Mezitli ilçesi Tece Mahallesi’ndeki polisevine terör saldırısı düzenlendi. Edinilen bilgilere göre araç içinde bulunan kadın, polis kılığına girerek polisevine sızmaya çalıştı.

CANLI BOMBA ARACI PATLATTI

Durumu fark eden polisler aracın girmesini engelleyince silahlı çatışma çıktı. Bunun üzerine canlı bomba olduğu öğrenilen kadın aracı patlattı. Olayda 1 polis memuru şehit oldu, 1 polis memuru ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Mersin’de polisevi yakınında patlama!
Mersin’de polisevi yakınında patlama!

Polisevinin yanındaki aracın hurdaya döndüğü görülürken, patlayan aracın etrafında yoğun güvenlik önlemleri alındı.

İKİNCİ BOMBA İMHA EDİLDİ

Bölgede bomba imha ekipleri kontrollü olarak patlama gerçekleştirerek bir bombayı daha imha etti. Başsavcı Tolgahan Öztoprak da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Olay yerine gelen Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan da terör saldırısı olup olmadığı konusundaki soruya “Birazdan netleşecek” şeklinde yanıt vermişti.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin