Meral Akşener'den İnce'ye 'yardımcı' yanıtı


yayincilar/altan-adacay/altan-adacayx60.jpg Kaynak: Altan Adaçay
Meral Akşener'den İnce'ye 'yardımcı' yanıtı

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, ikinci tura kalması durumunda Meral Akşener'i destekleyip desteklemeyeceği sorusuna, "İkinci tura kalır ve beni yardımcısı yaparsa, onun için çalışırım" yanıtını vermişti. Meral Akşener'de İnce'nin sözlerine yanıt verdi..

Takip Et

"KABUL EDERSE AKŞENER'İN YARDIMCISI DA OLURUM, MEVZU KOLTUK DEĞİL VATAN.." Diyen Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'ye Meral Akşener'den yanıt geldi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Balıkesir’de gazetecilerin Muharrem İnce’nin sözlerini ilişkin sorularını, “Muharrem İnce zeki bir siyasetçidir. Bir şey söylüyorsa bir bildiği vardır” diye yanıtladı ve ekledi: "O gün geldiğinde kendisiyle muhakkak görüşeceğim."

İNCE NE DEMİŞTİ?

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Rize mitingi sonrası gazeteciler ve vatandaşlarla yaptığı sohbet esnasında kendisine sorulan, "2. turda Meral Akşener kalırsa destekleyecek misiniz?" sorusuna, elbette deskteklerim, biz koltuk sevdalısı değiliz. Bizim derdimiz vatan. Mevzu vatansa eğer kendisi de kabul ederse sayın Meral Akşener'in yardımcısı da olur, seçim otobüsünü sürer kendisiye çalışırım demişti..

Kaynak: Altan Adaçay

Youtube Kanalımızı Takip Edin