Meral Akşener'den, Bahçeli'ye 'Türklük' ve 'Büyüklük' resti!


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Meral Akşener'den, Bahçeli'ye 'Türklük' ve 'Büyüklük' resti!

İYİ Parti ve MHP hattında gerginliği tırmandıran restleşmeler... MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Meral Akşener'e yönelik sarf ettiği, 'Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP'ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme" sözlerine Akşener'den cevap gecikmedi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bahçeli'yi etiketleyen Akşener, "Türklüğü ayaklar altına alıp, megri megri ile gözyaşı dökenlere paspas olurken hangi 'büyüğünüzün' sözünü dinlediniz Sayın Bahçeli?" dedi ve Bahçeli'ye adresini verdi.

Takip Et

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. Gün içerisinde kendisi hakkında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi hedef alan Akşener'in paylaştığı mesajlar sosyal medyada infiale yol açtı; Akşener Kısa Sürede binlerce beğeni ve paylaşım alan mesajlarında;

Meral Akşener Devlet Bahçeli'ye sert yanıt: Demirden Korksak Trene binmezdik

“Türklüğü ayaklar altına alıp, megri megri ile gözyaşı dökenlere paspas olurken hangi “büyüğünüzün” sözünü dinlediniz Sayın @dbdevletbahceli ? McKinsey'e göğsünüzü siper ederken hangi büyüğünüzün emrindesiniz? Bahsettiğiniz sonuçları merakla bekliyorum” ifadelerini kullandı..

AKŞER, İYİ PARTİ GENEL MERKEZ ADRESİNİ VERDİ

Meral Akşener Devlet Bahçeli'ye sert yanıt: Demirden Korksak Trene binmezdik

Akşener bir sonraki tweetinde ise “Demirden korksak trene binmezdik” dedi ve İYİ Parti Genel Merkezi’nin adresini yazarak Bahçeli’ye “Buradayım” mesajını verdi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin