Melih Gökçek'in tehdit ettiği adam otel odasında ölü bulundu


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Melih Gökçek'in tehdit ettiği adam otel odasında ölü bulundu

Antalya'nın Alanya ilçesinde 45 yaşındaki Cengiz Tuna Akar isimli şahısın cesedi otel odasında bulundu. Akar'ın cansız bedeni odaya giren otel çalışanları tarafından asılı vaziyette bulundu. Olay yerine çağrılan polis ekiplerince yapılan ilk incelemde bir intihar mektubu bulundu. İntihara ilişkin detaylar ise Alanya medyasında geniş yankı uyandırdı. İddiaya göre Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabı üzerinden Tuna'ya yönelik, "Ahlaksız adam, hesap vereceksin, polis kapına dayanır..." şeklinde tehdit niteliğinde bir mesaj paylaştı..

Takip Et

Antalya'nın Alanya ilçesinde  Çimen Oteli Sokağı'nda bir otelde konaklayan 45 yaşındaki Cengiz Tuna Akar’ın, otelde bulunan elbise soyunma dolabının demirlerine bağladığı ipi boynuna geçirerek intihar etti. İntihara ilişkin yeni bilgiler gün ışığına çıkıyor.

Akar’ın geride bıraktığı nota ulaşan emniyet ekipleri geniş çaplı araştırma yaparken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Akar’ın sosyal  medya paylaşımlarında zaman zaman hakarate ve tehdide varan tartışmaları yaşandığı ortaya çıktı..

Melih Gökçek Cengiz Tuna Akar Alanya tehdit İntihar
Cengiz Tuna Akar’ın sosyal medya paylaşım sitesi Twitter üzerinden ’@turuncubalik’ rumuzu ile, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in ise ’@06melihgokcek’ rumuzu ile  karşılıklı paylaşımlarında ağır eleştiri ve hakaretlere varan mesajlar olduğu ortaya çıktı.

Alanya İntihar Cengiz Tuna AkarBir hafta içinde 2 kez intihar girişiminde bulunduğu öne sürelen Cengiz Tuna Akar, yaşamına son vermeden önce bir intihar notu bıraktı.Alanyagazetesi.com'un iddiasına göre,  Akar'ın bıraktığı notta ölümünün tek sorumlusunun Ş. B. isimli kişinin olduğu yazıyor. 

"AHLAKSIZ ADAM HESAP VERECEKSİN... POLİS KAPINA GELİR"

Melih Gökçek 2 Mart 2017 tarihinde ise iddiaya göre Twitter hesabından "Ahlaksız adam hesap vereceksin. Sadece ben değil, kaç kişi sana dava açacak. Cengiz Tuna Akar Alanya’da polis kapına gelir" şeklindeki paylaşım yaptı..

Melih Gökçek'İn tehdit ettiği adam otel odasında ölü bulundu

Alanya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Cengiz Tuna Akar'ın ölümününün araştırılması için özel ekip kurdu, Polis, Akar'ın bir cinayete mi kurban gittiği yoksa intihar mı ettiğini araştırıyor..

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin