Melih Bulu'nun istifa ettiği iddia edildi: Bulu'dan açıklama geldi


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Melih Bulu'nun istifa ettiği iddia edildi: Bulu'dan açıklama geldi

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesine Rektör olarak atanan ve tepkilerin hedefi haline gelen, AKP'li Melih Bulu'nun istifa ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre, diğer AKP'li üst düzey isimler gibi Anayasa'ya ve teamüllere aykırı olarak Melih Bulu da, cuma namazı sonrası Erdoğan'dan affını istedi.

Takip Et

Boğaziçi Üniversitesi'ne AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından atanan ve atandığı günden beri protestoların hedefinde olan Melih Bulu'nun istifa ettiği iddia edildi.

Gazeteci Ali Tarakçı'nın "Gerçek Gazete"yi referans göstererek duyurduğu haber için henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Erdoğan ve Melih Bulu'nun dün Cuma namazı çıkışı çekilen görüntüsü akıllara geldi.

Melih Bulu istifa etti, iddiası
Melih Bulu istifa etti, iddiası

CUMA NAMAZI SONRASI KISA SÜRELİ KONUŞMA

Cuma namazı için Vahdettin Köşkü’ne yakın olan Kerem Aydınlar Camisi’ne gelen Erdoğan, burada cuma namazını Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atadığı Melih Bulu ile kıldı.

Ajanslar, Erdoğan'a Cuma namazında; Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın eşlik ettiğini yazmıştı.

Melih Bulu istifa etti, iddiası
Melih Bulu istifa etti, iddiası

KRT’nin haberine göre ise Cuma sonrası Erdoğan ile Rektör Melih Bulu'nun bir süre sohbet ettiği fotoğraflara yansıdı.

BULU'DAN İSTİFA AÇIKLAMASI GELDİ

Melih Bulu Twitter’dan bir açıklama yaptı. Bulu, “Peki bundan şeyin haberi var mı? Mesela benim :)” dedi.

Melih Bulu istifa edildi: Bulu'dan açıklama geldi
Melih Bulu istifa edildi: Bulu'dan açıklama geldi

3 ŞUBAT: "İSTİFAYI ASLA DÜŞÜNMÜYORUM"

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu Üniversigte ve ülke genelinden gelen çığ gibi tepkilerin ardında  3 şubat tarihinde yaptığı açıklamasında "Bazıları protesto hakkını çok ileriye götürdü. İstifayı asla düşünmüyorum." ifadelerini kulanmıştı.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin