MasterChef Türkiye Bitti Mi? O Ses Türkiye Başladı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
MasterChef Türkiye Bitti Mi? O Ses Türkiye Başladı

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan MasterChef Türkiye, O Ses Türkiye yarışmasının başlamasıyla birlikte yayın gününü değiştirdi. MasterChef hangi gün yayınlanacak? MasterChef yeni bölümü ne zaman? İşte TV 8 Yayın akşı ve günlük TV 8 rehberi

Takip Et

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan MasterChef Türkiye, Cumartesi ve Pazar akşamları ekranlara geliyordu fakat, MasterChef Türkiye sevenlerini bu hafta kötü bir sürpriz bekliyor.

MasterChef bitti mi?

MasterChef yerine O Ses Türkiye yayınlanacak. İzleyiciler, ''MasterChef bitti mi? MasterChef ne zaman yayınlanacak? '' merak ediyor.

TV'DE BUGÜN - TV REHBERİ

TV 8 YAYIN AKIŞI

MASTERCHEF NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Somer Sivrioğlu, Hazer Amani ve Mehmet Yalçınkaya'nın jürisi olduğu MAsterChef Türkiye artık Cumartesi ve Pazar günleri ekranlara gelmeyecek. O Ses Türkiye'nin başlamasıyla bu hafta yayın akışında olmayan MasterChef, 8 Ekim Pazartesi günü 20.00'de yeni bölümüyle ekranlarda olacak Türkiye'nin MasterChef'i olmak isteyen isimleri bir araya getiren yarışma, en son 30 Ekim Pazar günü ekranlara gelmişti. MasterChef'te bu hafta eleme potasına Zeynep, Murat, Esra ve Eslem kaldı. Son ikiye kalan Zeynep ve Eslem jürinin karşısına çıkarak, Zeynep bu hafta yarışmaya veda etti.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin