Marcao'dan açıklama: Öfkeme yenik düştüm. Özür Dilerim


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Marcao'dan açıklama: Öfkeme yenik düştüm. Özür Dilerim

Giresunspor-Galatasaray maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldıran ve kırmızı kart gören Marcao, yaşananlara ilişkin açıklama yaptı. Brezilyalı futbolcu, Kerem Aktürkoğlu'ndan özür diledi

Takip Et

 

Brezilyalı futbolcu Marcao, takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'ndan özür diledi

Yaşanan olay sonrası Brezilyalı futbolcu sosyal medya hesabından bir video paylaşarak Kerem'den özür dilerken, "Öfkeme yenik düştüm" dedi.

Marcao'dan açıklama: Öfkeme yenik düştüm. Özür Dilerim
Marcao'dan açıklama: Öfkeme yenik düştüm. Özür Dilerim
Marcao'dan açıklama: Öfkeme yenik düştüm. Özür Dilerim
Marcao'dan açıklama: Öfkeme yenik düştüm. Özür Dilerim

Yaşananların ardından Twitter hesabından bir açıklama yayınlayan Marcao, “Ailesi için yaşayan bir evlat olarak öncelikle Kerem’in anne ve babasından onların ellerini öperek af diliyorum. Ondan sonra kardeşim Kerem’den çok çok özür diliyorum dünkü davranışımdan ötürü” dedi.

Marcao’nun olay hakkında yaptığı açıklama:

“Herkese merhaba. Dün akşam maçta yaşanan ve beni inanılmaz üzen talihsiz olayla ilgili açıklama yapmak için karşınızdayım. Dün akşam maçta gördüklerinizi kolay kolay unutamayacağınızı ve belki de bu yüzden beni affetmeyecek Galatasaraylılar olacağını biliyorum. Biliyorum diyorum, çünkü Galatasaray’ı ve bu kulübün taraftarını çok yakından tanıyorum. O nedenle asıl acısını çektiğim kırmızı kart, maç oynamama, idari ve maddi cezalardan çok, bugüne kadar büyük bir aşkla hizmet verdiğim bu camiada yönetilmesi zor bu duyguyu yaşamak ve yaşatmak. Bu çok ağrıma gidiyor çünkü, ben Galatasaray’a gelene kadar tahmin ettiğinizden daha zor durumda bir gençtim. Eğer beni sahiplenip bana emek vermeseydiniz kaybolabilirdim. Kaybolmama izin vermeyenleri hayal kırıklığına uğratmak da canımı acıtıyor.”

“BEN DE BİR İNSANIM”

“Futbolun mahremiyeti içerisinde pek çok şey yaşar, çoğunu kendi içimizde çözeriz. Maalesef dün gece böyle olmadı. Haklı olduğumu düşündüğüm bir durumda o anki öfkeme yenik düştüm. Sizler gibi ben de bir insanım. İnsana dair tüm duyguları aynı anda yaşayıp iyi bir örnek de oluşturamadım. Ailesi için yaşayan bir evlat olarak öncelikle Kerem’in anne ve babasından onların ellerini öperek af diliyorum. Ondan sonra kardeşim Kerem’den çok çok özür diliyorum dünkü davranışımdan ötürü.”

“LÜTFEN ONLARI DAHA FAZLA ACITMAYIN”
“Bana güvenen, bana yatırım yapan, geliştiren ve destekleyen başta Fatih hocam olmak üzere bütün hocalarımdan, başkanımızdan, yönetimimizden, camiamızdan ve çok çok değer verdiğim Galatasaray taraftarından çok özür diliyorum. Benden vazgeçmenizi, beni artık istemiyor olmanızı anlayabilirim. Hakkımda verilecek tüm kararlara saygı duyuyorum. Ancak sizden bir isteğim var. Bu konunun bedelini ben ödemeliyim. Eşim ve çocuklarım değil. Lütfen onları daha fazla acıtmayın onlar da bunu hak etmiyor. Başta Kerem olmak üzere hepinizden çok çok özür diliyorum.”

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin