Leyla Aydemir 'Tecavüz' iddialarına hükumetten açıklama


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Leyla Aydemir 'Tecavüz' iddialarına hükumetten açıklama

Ağrı'da 18 gündür aranan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümü ile ilgili açıklamalar yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Sanki sonradan oraya getirilmiş gibi bir izlenim var. İlk belirlemelere göre tecavüz bulgusu yok.'' dedi. Minik Leyla'nın dedesi ise, sırtında yara izleri vardı. Yüzüne bakamadım. Mavi gözlüme bunu yapanlar hukuk önünde en ağır cezaya çarptırılsın, dedi..

Takip Et

Minik Leyla'nın ölümü ile ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Çok ufak bir darp görünüyor'' dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu CNN Türk'ta canlı yayında soruları yanıtladı:

'İLK BELİRLEMELERE GÖRE TECAVÜZ YOK'

İlk belirlemelerde sanki 4-5 gündür orada duruyormuş gibi bir izlenim var. Ama bunların hepsi otopsinin sonucuna göre kesin belirlenmesi gereken süreçler. İlk belirlemelere göre bir tecavüz yok, Allah muhafaza. Sanki sonradan oraya getirilmiş gibi bir izlenim söz konusu ama bunların hepsi değerlendirilmeye ve otopsinin sonucuna muhtaç ilk belirlemeler bunlar.

Leyla Aydemir 'Tecavüz' iddialarına hükumetten açıklama
Leyla Aydemir 'Tecavüz' iddialarına hükumetten açıklama

'DARP VAR MI YOK MU GİBİ BİR SORUMUZ DA OLDU'

Ailenin başı sağ olsun. Ülkemizin başı sağ olsun. Ama olayın hem kriminal boyutunu hem de diğer boyutunu arkadaşlarımız takip ediyorlar. Ve bir darp var mı yok mu gibi bir sorumuz da oldu. Çünkü haberlerde çok paylaşıldı, çok ufak bir işaret var. Ufacık çocuk, 4 yaşında. Çok ufak bir şey gözüküyor. Darp mıdır, değil midir, başka bir yere çarpma mıdır? O da otopsi sonucu belli olacak; melek...

'BİZ ASLINDA ŞU ANA KADAR BULABİLMEYİ ÜMİT EDİYORDUK'

Biz aslında şu ana kadar bulabilmeyi ümit ediyorduk. Ama şöyle bir problemimiz var, tabi çocuk olunca; çocuğun hayatı bizim için ehemmiyetliydi. Yani böyle bir şey bulunur ve çocuğu gözden çıkarırlar diye bir endişemiz ve korkumuz söz konusuydu. Ama planlarımız bugün ve yarındı. Bugün böyle bir durumla karşı karşıya kaldık.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin