Kuyu faciası: 1'i kadın 4 kişi hayatını kaybetti


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Kuyu faciası: 1'i kadın 4 kişi hayatını kaybetti

Son dakika haberi.. Bayramın son gününde kahreden haberleri geliyor.. Adana'da aynı aileden 4 kişi yaşamını yitirdi.. İddiaya göre, su çıkarmak için kuyu kazan Haluk Karahan ve onu kurtarmak isteyen eşi Havva Karahan, kardeşi Sefa Karahan ile oğlu Ömer Karahan'ın cansız bedenleri kuyudan çıkarıldı.

Takip Et

İddiaya göre, Çukurova ilçesine bağlı Salbaş mahallesinde su çıkarmak için kuyu kazan Haluk Karahan, 25 metreye ulaştığında metan gazından etkilendi.

Bir süre sonra eşinden haber alamayan Havva Karahan da kuyuya girdi. Yengesinin de kuyudan çıkamadığını gören Haluk Karahan’ın kardeşi Sefa Karahan ile Haluk Karahan’ın oğlu Ömer de kuyuya girdi.

Kuyu faciası: 1'i kadın 4 kişi hayatını kaybetti
FOTO SÖZCÜ - Kuyu faciası: 1'i kadın 4 kişi hayatını kaybetti

4 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

4 kişinin kuyudan çıkmaması ve ses gelmemesi üzerine Haluk Karahan’ın diğer çocukları jandarma, sağlık ekipleri ve CANKUR’u arayarak yardım istedi. İtfaiye ekipleri kuyudan 1’i kadın 4 kişinin cansız bedenini çıkardı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ;

Olayın ardından gazetecilere açıklama yapan Adana Valisi Süleyman Elban, “Su kuyusuna düşen bir kişi ile onu kurtarmak isteyen 3 kişi hayatını kaybetti” dedi.

Kuyu faciası: 1'i kadın 4 kişi hayatını kaybetti
FOTO: SÖZCÜ - Kuyu faciası: 1'i kadın 4 kişi hayatını kaybetti
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin