Kılıçdaroğlu: Soylu, Erdoğan'ı kurtarmak için istifa etti


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Kılıçdaroğlu: Soylu, Erdoğan'ı kurtarmak için istifa etti

Son dakika.. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'sokağa çıkma yasağında zamanlama skandalı' sonrası istifa ettiğini açıkladı.. CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Süleyman Soylu istifasının tek başına alınmış bi karar olduğunu düşünmüyorum. Erdoğan’ı kurtarmak için istifa etmesini anlayışla karşılıyorum” açıklamasını yaptı.

Takip Et

CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Süleyman Soylu istifasının tek başına alınmış bi karar olduğunu düşünmüyorum” açıklamasını yaptı.

KILIÇDAROĞLU: TEK BAŞINA ALINMIŞ BİR KARAR DEĞİL

Kılıçdaroğlu, Soylu’nun istifasını şu sözlerle değerlendirdi:
“Süleyman Soylu istifasının tek başına alınmış bi karar olduğunu düşünmüyorum. Tıpkı Sağlık Bakanının da tek başına karar alamadığı gibi… Erdoğan’ı kurtarmak için Süleyman Soylu’nun istifa etmesini anlayışla karşılıyorum.”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifa ettiğini duyurdu;

Soylu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Gayretle ve titizlikle yürütülen bir süreçte, tamamen salgının önlenmesine yönelik hafta sonu sokağa çıkma kararınının uygulanmasının sorumluluğu, her yönüyle şahsıma aittir. Başlangıçta kısıtlı saatlerde de olsa ortaya çıkan görüntüler, mükemmel yönetilen bu süreçle uyuşmadı... Yaşadığım onca tecrübe, sorumluluk kısmı üzerimizde olan bu olayda, böyle görüntülere yol açmamalıydı. İyi niyetle, hafta sonunda salgını ve bulaşı bir nebze durdurabilmek adına atılan bir adımdı. Hiç bir zaman zarar vermek istemediğim Aziz Milletimiz, hayatımın sonuna kadar da sadık olacağım Sayın Cumhurbaşkanım beni bağışlasın... Onurla yürüttüğüm İçişleri Bakanlığı görevimden ayrılıyorum... Tüm dostlara, mesai arkadaşlarıma Allahaısmarladık.. Allah milletimizi korusun..."

 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin