Kılıçdaroğlu: Saray'ın Beslemeleri, Beni İyi Duyun


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Kılıçdaroğlu: Saray'ın Beslemeleri, Beni İyi Duyun

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sokağa çıkmaya yasağı sonrası marketlere koşarak evinin ihtiyaçlarını almaya çalışan halkı aşağılayan ve hakaret eden Sabah gazetesi yazarları Engin Ardıç ve Mehmet Barlas'a tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu 'Bu ülkede hiç kimse benim vatandaşıma ‘gerizekalı’ diyemez, ‘ayı’ diyemez, ‘lümpen’ diyemez. Asla ve asla diyemez.'

Takip Et

CHP Lideri Kılıçdaroğlu sosyal medyada hesabından açıklama yaparak Barlas ve Ardıç'ın halka yönelik hakaret ve aşağılamalarına tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı: 

"Şimdi bir de karşımızda sarayın beslemeleri var. Gazetelerinde köşebaşlarını tutmuşlar. Öyle bir noktaya geldik ki vatandaşa hakaret etmek sanki bunların göreviymiş gibi. Gece yarısına iki saat kala sokağa çıkma yasağı ilan ettiler. Vatandaş doğal olarak ‘yarın nasıl besleneceğim’ diye sokağa çıktı, alışverişe çıktı. Sarayın beslemeleri başladılar vatandaşları aşağılamaya. Kimisi ‘gerizekalı’ dedi, kimisi ‘ayılar’ dedi, kimisi ‘lümpen’ dedi.

"SARAY'IN BESLEMELERİ"

Aşağılamaya başladılar, bu kibir abideleri. Bu kibir abideleri güçlerini nereden alıyor?Bu kibir abideleri nerelerden besleniyor? Sarayın beslemeleri, beni iyi duyun. Vatandaşın hakkını ve hukukunu savunmak, benim görevimdir. Ben vatandaşın hakkını ve hukukunu savunacağım. Bu ülkede hiç kimse benim vatandaşıma ‘gerizekalı’ diyemez, ‘ayı’ diyemez, ‘lümpen’ diyemez. Asla ve asla diyemez."

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin