Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: ZAVALLI


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: ZAVALLI

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Sezen Aksu'nun AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yazdığı bir şarkı nedeniyle hedef alınmasına ve gazeteci Sedef Kabaş'ın TELE1 ekranlarında yönelik sözleri nedeniyle hakkında ‘Cumhurbaşkanına Hakaret’ten soruşturma başlatılıp gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, "Kendisi uzun zamandır yok hükmünde olduğu için, gündem yaratma peşinde. Buralara kadar düştü zavallı" ifadelerine yer verdi.

Takip Et

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sezen Aksu'yla ilgili sözleri ve gazeteci Sedef Kabaş'ın 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçlamasıyla gözaltına alınmasıyla ilgili olarak, "Onbinlerce trolüne her türlü küfrü ettirir, sonra deyim paylaştı diye gazeteciye gece yarısı baskını yaptırır. Camide sanatçının dilini kopartacağını söyler. Kendisi uzun zamandır yok hükmünde olduğu için, gündem yaratma peşinde. Buralara kadar düştü zavallı." ifadelerini kullandı.
 

SEZEN AKSU OLAYI; Ünlü sanatçı Sezen Aksu, 2017 yılında müzisyen Yaşar Gaga ile çıkardığı 'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısında geçen "Binmişiz bir alamete. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e..." sözleri nedeniyle hedef gösterilirken; dün Erdoğan da cuma namazında minber yaptığı konuşmada Aksu'yu hedef almıştı ve ''O dilleri koparmak görevimizdir'' demişti.

SEDEF KABAŞ olayı; Sedef Kabaş da, TELE1'de katıldığı programda "Çok meşhur bir söz vardır. Taçlanan baş akıllanır diye. Ama görüyoruz ki gerçek değil. Ya da tam tersi bir söz vardır. Büyükbaş hayvan bir saraya girdiği zaman o kral olmaz. O saray ahır olur" ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Milletimiz ve ülkemiz bu provokasyonları da atlatıp, huzura, barışmaya yürümeyi bilecektir" değerlendirmesinde bulundu.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: ZAVALLI
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: ZAVALLI
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: ZAVALLI
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: ZAVALLI

"ZAVALLI" 

Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:
 
"Onbinlerce trolüne her türlü küfrü ettirir, sonra deyim paylaştı diye gazeteciye gece yarısı baskını yaptırır. Camide sanatçının dilini kopartacağını söyler. Kendisi uzun zamandır yok hükmünde olduğu için, gündem yaratma peşinde. Buralara kadar düştü zavallı.
 
Milletimiz ve ülkemiz bu provokasyonları da atlatıp, huzura, barışmaya yürümeyi bilecektir."

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin