Kılıçdaroğlu Et ve Süt Kurumu'nda: Canlı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Kılıçdaroğlu Et ve Süt Kurumu'nda: Canlı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, randevu istediği halde reddedildiğini açıkladığı Et ve Süt Kurumu'nun kapısına gitti. Kılıçdaroğlu beklendiği gibi yine içeri alınmadı.. Kılıçdaroğlu, "Burada bulunmamın nedeni çocukların haklarını savunmak"

Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Et ve Süt Kurumu'ndan randevu istediğini belirtti. Kılıçdaroğlu, önceki gün yaptığı paylaşımla bugün saat 10.00'da kurumu ziyaret edeceğini açıklamıştı.

Twitter hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Çocukların beslenme hakkının korunmasını konuşmak üzere Et ve Süt Kurumu'ndan randevu istedim. Herhalde bir yerlerden izin alamadılar ki ses yok!" demişti.

Kılıçdaroğlu Et ve Süt Kurumu'nun kapısına gitti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullanmıştı: "Çocukların beslenme hakkının korunmasını konuşmak üzere Et ve Süt Kurumu'ndan randevu istedim. Herhalde bir yerlerden izin alamadılar ki ses yok! Evlatlarımızın beslenme hakkını konuşmak için yarın saat 10.00'da devletimizin şerefli bürokratlarına gideceğim. Gerisi onlara kalmış."

CHP lideri, daha önce de Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye İstatistik Kurumu'na gitmiş ancak içeri alınmamıştı.

AYRINTILAR GELİYOR...

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin