Kılıçdaroğlu: Ahlaksızlığın sınırı yok. AKP'nin devasa trol ordusu


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Kılıçdaroğlu: Ahlaksızlığın sınırı yok. AKP'nin devasa trol ordusu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyurunun ardından tam saat 21:00'de yeni bir paylaşım yaptı. Videolu paylaşıma "Ahlaksızlığın sınırı yok, çocuklar bile araç... Milletin mutfağı faturalardan kırılırken devasa bir troll ağı Hazine'den çalınan paralarla besleniyor.." notunu düştü.

Takip Et

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce 26 Ocak'ta sosyal medya hesabından videolu bir paylaşımda bulunarak, bir ihale yolsuzluğu iddiasında bulunmuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün öğlen saatlerinde “Sevgili Halkım, Bu akşam saat 22.00'de önemli bir konu hakkında size bilgi vereceğim. Burada buluşmak üzere” notuyla bir duyuruda daha bulunmuştu.

"ÇOCUKLAR BİLE ARAÇ"

Saat tam 21:00'i gösterdiğinde Kılıçdaroğlu bir paylaşım daha yaptı. Paylaşımında "Halkımızdan vergiyle, zamlarla çalınan paraları, devasa bir trol ağını beslemek için harcıyorlar. Milletin mutfağı yangın yeri, Sarayın tek derdi illegal dinleme, mobese ile izleme, trollerle küfür kıyamet. Ahlaksızlığın sınırı yok, çocuklar bile araç" notu düştü.

Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugün Saray tarafından bana özel olarak atanan trolleri ve Türkiye genelindeki devasa trol ağını anlatmak için sizleri davet ettim."

"BU AĞ HAZİNEDEN ÇALINAN PARALARLA BESLENİYOR"

"Biliyorsunuz bu Saray'ın şatafatını devam ettirmek için beslediği yapılar var. Milletin mutfağı faturalardan kırılırken devasa bir troll ağı Hazine'den çalınan paralarla besleniyor.

Anladınız mı şimdi? Bir imza ile. Evet bir tek imza ile"

"FATURAYI YİNE SİZE ÇIKARIYORLAR"

"Neden 6 milyar lira beşli çeteden birine aktarılıyor. Onlar bu parayla havuz medyası gibi kanalları finanse ediyorlar. Finanse edilen diğer bir illegal ordu da; işte bu troller. 

Sizin paranızı da önce Hazineye alıyorlar sonra bunlara aktarıyorlar. Ama yetmiyor artık Hazine'ye Vergi üstüne vergi, zam üstüne zam, faturayı yine size çıkarıyorlar."

"BU RAPOR DÜNYADA BİR İLK"

"Yeniden götürmek üzere Hazine'ye para aktarmaları gerekiyor. Islak imza ile. Troll ağının deşifre edilmesi için araştırmalardan yardım istedim. Elimde bir rapor var. 

Bu rapor dünyada bir ilk. İllegal troll ağının nasıl çalıştığını gösteriyor."

"700 BİNDEN FAZLA TWEET ATILMIŞ"

"Ayrıca isim isim deşifre ediyor bu trolleri. Hepsi elimizde. Ama ben, bana atanmış trollerime özel bir teşekkürü borç bilirim. Müthiş bir iş çıkarmışlar. Son altı ayda beni etiketleyen 700 binden fazla tweet atılmış."

 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin