Karısını Döverek Bayıltan Sözde Koca Gözaltına Alındı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Karısını Döverek Bayıltan Sözde Koca Gözaltına Alındı

Kahramanmaraş'ta karısını kucağındaki 2 aylık bebeği ve yanındaki çocuklarının gözleri önünde herkesin gözleri önünde döverek bayıltan o koca gözaltına alındı. 29 Yaşındaki Musa K. hakkında kamu davası açıldı

Takip Et

Kahramanmaraş'ta karısını kucağındaki bebeği ve yanındaki çocuklarının gözleri önünde darp eden koca gözaltına alındı. Alınan bilgilere göre, 30 Ekim 2018 günü Şazibey Mahallesi üzerinde bulunan boş arazide meydana gelen olayda eşi tarafından darp edilmesi sonucu bayılan ev hanımı A.K ile eşi Musa K. (29), ifade için emniyete çağrıldı.

Karısını Döverek Bayıltan o Sözde Koca Gözaltına Alındı
Karısını Döverek Bayıltan Sözde Koca Gözaltına Alındı

Eşini darp eden Musa K., hakkında kamu davası açıldı.

NE OLMUŞTU

Olay, merkez Dulkadiroğlu ilçesi Şazi Bey Mahallesi, Batı Çevre Yolu üzerindeki bir alışveriş merkezi yanında bulunan boş arsada meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen kadın kucağında bebeği ve yanında bulunan iki çocuğunun yanında eşi olduğu iddia edilen bir kişi tarafından herkesin gözleri önünde darp edildi. Aldığı darbeler nedeniyle fenalaşan kadın, kucağındaki bebeğiyle yere yığıldı. Kadının bayılmasıyla panikleyen kişi ise, annenin altında kalan bebeği aldı.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin