Kahreden haberler peş peşe geldi: 5 Şehit 5 asker yaralı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Kahreden haberler peş peşe geldi: 5 Şehit 5 asker yaralı

Son dakika.. Kara cumartesi, Hakkari ve İran sınırında bölücü terör örgütü mensuplarınca çıkan çatışmalarda 5 kahraman askerimiz şehit olurken, 5 askerimiz de yaralandı.. Akşam saatlerinde Hakkari kırsalında operasyona giden güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 2 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı.. Yine öğlen saatlerinde İran sınırında çıkan çatışmada 3 askerimiz şehit olurken 4 askerimiz de yaralandı

Takip Et

Hakkari-Çukurca arasındaki kırsal alanda akşam saatlerinde operasyona giden güvenlik güçleri ile bir grup PKK’lılar arasında sıcak temas sağlandı.

HAKKARİ'DE 2 ASKERİMİZ ŞEHİT, 1 ASKERİMİZ YARALI

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre teröristlerin açtığı ilk ateş sırasında 2 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı. Bir süre devam eden çatışmanın ardından teröristler bölgeden uzaklaştı. Teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı.

İLGİLİ HABER

İRAN SINIRINDANDAN ACI HABER: 3 ŞEHİT 4 YARALI

Iğdır'da Türkiye-İran sınırında teröristlerle çıkan çatışmada 3 askerimiz şehit oldu.. Yaralanan dört askerin tedavisi sürüyor.

İLGİLİ HABER

Iğdır’ın Aralık ilçesinde 2’nci Hudut Tabur Komutanlığı 6’ncı Hudut Komutanlığı’na bağlı Bülent Aydın Hudut Karakolu sorumluluk bölgesinde, mayın ve el yapımı patlayıcı arama faaliyeti icra eden Piyade Meti Timine, saat 09.00 sıralarında İran İslam Cumhuriyeti sınırları içerisinden bölücü terör örgüt tarafından roketataralı ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırı sonucunda 7 asker yaralandı. Yaralı askerlerden 2’si olay yerinde şehit oldu. 1’i ağır olmak üzere 5 asker de yaralandı.

Durumu ağır olan asker de hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılımadı. Şehit sayısı üçe çıktı. Yaralı 4 askerin tedavisi ise sürüyor.

Kahreden haberler peş peşe geldi: 5 Şehit 5 asker yaralı
Şehit Uzman Çavuş İbrahim Alıcı

Şehit Uzman Çavuş İbrahim Alıcı’nın acı haberi memleketine ulaştı!
Iğdır'da PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 3 askerden Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Alıcı'nın (26) acı haberi, memleketi Tokat'ın Erbaa ilçesindeki ailesine ulaştı. Tarlada çalışırken oğullarının şehit olduğu haberini alan anne ve baba gözyaşlarını tutamadı.

Kahreden haberler peş peşe geldi: 5 Şehit 5 asker yaralı
Şehit olan Uzman Çavuş Ali Yılmaz

Iğdır'ın Araklı ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Ali Yılmaz'ın (22) acı haberi, Kütahya'nın Simav ilçesinde oturan ailesine verildi.

Şehit Yılmaz'ın dedesi Ali Yılmaz, "Torunum Bayramı Simav'da geçirecekti. Kadere bakın, kendisinin yerine cenazesi geliyor. Vatan sağ olsun" dedi.

Kahreden haberler peş peşe geldi: 5 Şehit 5 asker yaralı
Şehit Uzman Çavuş Yasin Çubuk

Şehit Uzman Çavuş Yasin Çubuk’un cenazesi memleketine gönderildi
İran sınır bölgesinde bölücü örgüt mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olan 23 yaşındaki Piyade Uzman Onbaşı Yasin Çubuk’un bayramı ailesiyle birlikte geçirmek için uçak biletini aldığı ve bugün de köyüne gelerek kardeşlerine bayramlık alacağı öğrenildi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin