Kahreden haberler peş peşe geldi: 5 askerimiz şehit oldu


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Kahreden haberler peş peşe geldi: 5 askerimiz şehit oldu

Türkiye bu sabah gelen şehit haberleriyle kahroldu. Acı haberlerin ilki Hakkari'den geldi. Yıldırım düşmesi sonucu iki asker şehit oldu. Kahreden ikinci haber ise Şanlıurfa'dan geldi. Akçakale'de bir sınır karakolu havan topuyla vuruldu. Hain saldırıda Tankçı Uzm.Çvş. Şevket Tekin ile Tankçı Uzm.Çvş. Davut Armağan Keskin şehit oldu, iki asker ve bir doktor yaralandı. Kuzey Irak'ta da Pençe Harekâtı bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu bir askerimiz şehit düştü.

Takip Et

Son dakika haberi.. Türkiye 5 askerimizin şehit haberiyle sarsıldı.. Hakkari ve Şanlıurfa'da hain saldırılar sonucu şehit ve yaralı askerlerimiz var...

Hakkari’de Davul Tepe üs bölgesinde iki, Kuzey Irak’ta Pençe Harekatı bölgesinde ise bir asker yıldırım düşmesi sonucu şehit oldu.

Şanlıurfa’nın Akçale İlçesi’nde ise PKK/YPG terör örgütü tarafından gece saat 23.00 sıralarında Tekçe Hudut Karakolu’na havan topuyla saldırı düzenlendi.

ŞEHİT ASKERLERİMİZİN DIŞINDA İKİ ASKER VE BİR DOKTOR YARALI

Saldırıda Tankçı Uzm.Çvş. Şevket Tekin ile Tankçı Uzm.Çvş. Davut Armağan Keskin şehit düşerken, iki asker ile bir doktor ise yaralandı.

Kahreden haberler peş peşe geldi: 5 askerimiz şehit oldu
Kahreden haberler peş peşe geldi: 5 askerimiz şehit oldu

Saldırının gerçekleştiği Ayn İsa bölgesi topçu atışlarıyla vuruldu.

HAKKARİ’DE ÜS BÖLGESİNE YILDIRIM İSABET ETTİ

Hakkari ile Çukurca ilçesi arasında bulunan, yol güvenliğinin sağlandığı Davuş Tepe Üs Bölgesi’nde meydana geldi. Hakkari ve çevresinde yağmur etkili olurken, üs bölgesine yıldırım isabet etmesi sonucu iki asker şehit oldu, on üç asker de yaralandı.


PENÇE HAREKATI BÖLGESİNDE BİR ASKER ŞEHİT

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Harekatı bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu bir askerin şehit olduğunu bildirdi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin