Kadın yeni bölüm fragmanı: Sarp (Caner Cindoruk) öldü mü


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Kadın yeni bölüm fragmanı: Sarp (Caner Cindoruk) öldü mü

FOX'un izlenme rekorları kıran dizisi Kadın yeniz sezon bölümleriyle yine izleyicileri ekran başına kilitliyor. Kadın dizisinin yayınlanan son bölümünde yine göz yaşları sel olurken, dizinin başrol oyuncularından Bahar'ın eşi Sarp'ın ölüp ölmediği merak ediliyor. Dizinin 68 bölüm fragmanında piknik yapan Çeşmeli ailesinin ateşini Sarp mı yoksa çaycı Arif mi yakacak? İşte dizide bu hafta yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı

Takip Et

FOX Kadın dizisi izleyicileri yine gözyaşlarına boğan bir bölümle ekran başına kilitlendi.. Ceyda, yeni sezonda diziye dahil olan usta sanatçı Hümeyra'nın tekerlekli sandalyeye mahkum oğlunun bakımı için anlaştı ve eve işe başladı. Yeni sezona adeta dram sahneleriyel damga vuran Kadın'da kaza sonrası Hatice hayatını kaybetmişti. Bu akşam yayınlanan bölümde ise 'şeytani kardeş Şirin' ilaç tedavisi devam eden Sarp'ın serumunu gizlice kapattı.

Gece saatlerinde nabzı ve kalbi duran Sarp'ı doktorlar kalp masajı yaparak yoğun bakım servisine kaldırdı. Sarp'ın ölüm ölmediğini izleyiciler 68. bölümde öğrenebilecek. Peki Sarp, Kadın dizisinden ayrılacak mı?

68. BÖLÜM FRAGMANI: Çeşmeli ailesi pinkikte, Bahar, Nisa ve Doruk piknik ateşini yakamayınca yardımlarını çadırdan bir kişinin çıkacağı görülüyor. Ancak bu kişinin Sarp mı yoksa Çaycı Arif mi olduğu anlaşılamadı. Ancak mantık olarak eşi henüz ölen bir kadının kısa süre sonra pikniğe bir başka erkekle(Arif) gitmesi mümkün görünmüyor..

Kadın 68. Bölüm Fragman 

Kadın 67 Bölüm İzle

Kadın yeni bölüm fragmanı: Sarp (Caner Cindoruk) öldü mü
Kadın yeni bölüm fragmanı: Sarp (Caner Cindoruk) öldü mü
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin