JÖH PÖH Afrin’de. Öldürülen terörist sayısı 2 bin 222 oldu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
JÖH PÖH Afrin’de. Öldürülen terörist sayısı 2 bin 222 oldu

TSK'dan yeni Afrin açıklaması geldi. sayı 2.222 oldu.. JÖH ve PÖH timleri meskun mahal temizliğine başladı. Kahramanlarımız adım adım teröristleri etkisiz hale getiriyor.. TSK'dan yapılan son açıklamada, Suriye'nin Afrin kentindeki terör örgütlerine yönelik 41 gündür yürütülen 'Zeytin Dalı Harekâtı'nda etkisiz hale getirilen terörist sayısının 2 bin 222'ye yükseldiği belirtildi

Takip Et

SON DAKİKA ZEYTİN DALI HAREKATI'NDA ADIMADIM TERÖR TEMİZLİĞİ

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, Türkiye’nin sınır hattı ile bölgedeki güvenlik ve istikrarın sağlanması, bölge halkının teröristlerin baskı ve zulmünden kurtarılması amacıyla Suriye'nin kuzeybatısında bulunan Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG’li ve DEAŞ’lı teröristlere yönelik 20 Ocak’ta başlatılan ‘Zeytin Dalı Harekâtı’nda 41’inci güne girildi.

JÖH VE PÖH'LER İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bir süre önce Türkiye'nin dört bir yanından bölgeye gönderilen Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Polis Özel Harekat (PÖH) timleri, Afrin kırsalındaki operasyonlara destek veriyor

JÖH PÖH Afrin'de
JÖH ve PÖH timlerimiz bölgede meskun mahal temizliğine başladı

MESKUN MAHALLERDE GÖREV YAPIYORLAR

Oluşturulan üs noktalarına konuşlandırılan ortak harekat kabiliyetine sahip JÖH ve PÖH'ler, ihtiyaç halinde özellikle meskun mahallerde patlayıcı imha ve ev araması faaliyetlerini icra ediyor.

Teröristlerden arındırılan köylerde tek tek arama yapan özel eğitimli JÖH ve PÖH timleri, geceleri teröristlerin sızma girişimlerine karşı da teyakkuzda bekliyor.

Kırsalda da görev yapabilen JÖH ve PÖH'ler, gece görüşlü dürbünlerle takviye edilmiş silahlarıyla 24 saat aralıksız görev yapıyor.

GÜNEYDOĞU'YU TERÖRDEN TEMİZLEYEN KAHRAMANLAR

Sur, Silopi, Cizre, İdil, Yüksekova, Nusaybin ve Şırnak meskun mahal operasyonlarında 2016 yılında önemli tecrübe kazanan JÖH ve PÖH'lerin her türlü doğa koşulunda operasyon kabiliyetine sahip olduğuna dikkati çeken güvenlik kaynakları, JÖH ve PÖH timlerinin de dahil olmasıyla harekatın daha da hızlanacağını kaydetti.

HATAY, KİLİS, (DHA)

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin