İyi Parti'nin Çanakkale Gökçeada Belediye Başkan Adayı Ünal Çetin Kimdir?


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
İyi Parti'nin Çanakkale Gökçeada Belediye Başkan Adayı Ünal Çetin Kimdir?

İyi Parti, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için belediye başkan adaylarını açıkladı. Çanakkale Gökçeada Belediye Başkan adayı Ünal Çetin oldu. Peki, Çanakkale Gökçeada Belediye Başkan adayı Ünal Çetin kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?

Takip Et

Çanakkale Gökçeada Belediye Başkan adayı Ünal Çetin hakkında merak edilenler...

ÜNAL ÇETİN KİMDİR?

10 Nisan 1972 tarihinde Ezine Çanakkale'de dünyaya gelen Ünal Çetin, ilköğretimini Ezine; orta ve lise öğrenimi ise babasının memuriyeti sebebiyle geldikleri Gökçeada'da tamamladı. Yüksek öğrenimini Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde tamamlayıp 1993 yılında Bitlis'in Güroymak ilçesinde kariyerine başladı. Bitlis'teki görevinin ardından Gökçeada'ya tayin olan ÇETİN, Uğurlu Köyü İlkokulu ve Cumhuriyet İlkokulu'nda öğretmenlik ve idarecilik görevlerini üstlendi.

DAHA ÖNCE GÖKÇEADA BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPTI

İş hayatının yanı sıra, sosyal sorumluluk projeleri bağlamında, çeşitli eğitim, kültür ve sosyal yardım alanındaki STK'larda görev alan Çetin, Türk Eğitim-Sen temsilciliği ve İLKSAN Çanakkale üst kurul delegesi görevlerinde bulundu. Mart 2014 mahalli idareler seçiminden sonra MHP'nin Gökçeada Belediye Başkanı olarak seçilen, Çetin aynı zamanda Gelibolu Yarımadası Gelibolu, Eceabat ve Gökçeada Turizm Altyapı ve Hizmet Birliği başkanlığını da yürüyor. 2017'de MHP'den istifa eden Ünal Çetin, evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin