İşte Türkiye'nin en korkunç ve çirkin kadını


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
İşte Türkiye'nin en korkunç ve çirkin kadını

Ünlü şarkıcı Demet Akalın önceki gün Nişantaşı’nda alışverişte görüntülendi. Akalın'ı magazin sayfalarından çıkartıp üçüncü sayfa haberlerine taşıyan detay ise, kendisine gösterilen büyük tepkilere rağmen hunharca katledilip derileri yüzülen hayvanların, deri ve kürklerini süs eşyası olarak üzerine giymesi oldu...

Takip Et

Demet Akalın hayvanseverlerin ve milyonlarca hayranının tepkisine rağmen üzerinde katledilmiş bir hayvanın derisini süs eşyası olarak taşımaya devam ediyor.. Hayvanların işkence altında canlı canlı derilerinin yüzülmesiyle elde edilen kürkler dünya genelinde protesto ve eylemlere neden oluyor. Bu eylem ve tepkiler çığ gibi büyüyünce bir çok ünlü marka da raflarından gerçek kürkleri kaldırdı. Gerçek kürkü tercih eden isimler eleştiri ve tepkilerin hedefi haline geliyor..

Modern çağın ilkel süsü kürkleri tercih eden ve kamuoyunda en bilindik isimlerin başında gelen Demet Akalın bu bağımlılığından ise vazgeçemiyor. önceki gün Nişanta'şında alışveriş çıkışı objektiflere yakalanan ünlü sanatçı gazetecilerin "dolar bozdurdunuz mu" sorusuna cevap verdi, Akalın "bozdurmadım çünkü ben zaten TL kullanıyorum." dedi. 

Demet Akalın'a Kürk Tepkisi -Türkiye'nin en çirkin kadını

AKALIN'A VATANDAŞLARDAN GERÇEK KÜRK TEPKİSİ

Alışveriş merkezi çıkışında aracına doğru ilerleyen Akalın'a ise yoldan geçmekte olan bir kadının  "İşte Türkiye'nin en çirkin ve korkunç kadını" dediği duyuldu. Akalın'ın moralini bozan olay bununla da bitmedi, yine ünlü şarkıcıya gerçek kürk giydiği için tepki gösteren bir diğer vatandaş ise, "Kadın, anne olduğu için dünyanın en güzelidir, ama bir anne ancak bu kadar kendini çirkinleştirebilir.." sözleri, Demet Akalın'ın lüks aracına koşar adım ilerlemesine yol açtı..

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin