İşte Beyaz Show'un bu haftaki konukları - Beyaz Show 15 Aralık


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
İşte Beyaz Show'un bu haftaki konukları - Beyaz Show 15 Aralık

Beyaz Show'un bu haftaki konukları belli oldu. 15 Aralık 2017 tarihli bölümüne katılacak konuklar merak ediliyordu. Beyaz Show’a bu hafta; Güzel oyuncu Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, futbolcu Tümer Metin ve şarkıcı Mustafa Ceceli konuk oluyor..

Takip Et

Beyaz Show’a bu hafta; Mustafa Ceceli, Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy ve Tümer Metin sürprizi. Beyaz Show 15 Aralık 2017 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'de!

BEYAZ SHOW 15 ARALIK KONUKLARI:
1- Özge Özpirinçci (Oyuncu ve güzel kadın)
2- Mustafa Ceceli (Şarkıcı)
3- Buğra Gülsoy (Oyuncu)
4-Tümer Metin (Futbolcu)

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk-show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Türk pop müziğinin sevilen sesi Mustafa Ceceli, "Acı Tatlı Ekşi" filmi ile sevilen oyuncular Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy, efsane futbolcu Tümer Metin konuk olacak.

Beyaz Show Helyum
BEYAZ SHOW HELYUM

Helyum Gazı, konuklar (kalın-ince) olmak üzere içine çekmiştir. Konuşmalar esnasında konukların sesi kalın veya ince çıkması üzerine ortaya komik bir durum ortaya çıkmıştır. Programa konuk olduğunda Ajdar gazı içine çekmemiştir ve programda komik bir durum ortaya çıkmıştır.

BEYAZ SHOW KLOSTROHOBİ
BEYAZ SHOW KLOSTROHOBİ

Seyircilerin program başlamadan önce bir kabinin içine toplu olarak veya tek kişi halinde düşüncelerini söylediği bir bölümdür.


BEYAZ SHOW YAZILAR
BEYAZ SHOW YAZILAR

Beyaz'ın program başlamadan önce seyircilere verdiği kâğıtlara bir konu üzerinde (en çok merak ettiğini şey vb) sorular sorarak seyircilerin düşüncelerini aldığı ve programın sonlarına doğru okuduğu yazılardır.


​BEYAZ SHOW VİNE Engin Altan Düzyatan
BEYAZ SHOW VİNE

Seyircilerin, Beyaz'ın verdiği bir konu üzerinden programa çekip gönderdikleri kısa videolardan oluşan bölümdür. Engin Altan Düzyatan'ın katıldığı bir programda adının üzerine yapılan vine'lar çok ilgi çekmiştir.


​BEYAZ SHOW İLGİNÇ KONUKLAR 15 aralık
BEYAZ SHOW İLGİNÇ KONUKLAR

Beyaz'ın tuhaf hayat hikâyeleri olan insanları bulup programın sonlarına doğru onlarla beraber konuştukları bölümdür.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin