Ümraniye'de göçük: Göçük altında kalan 2 kişinin cesedine ulaşıldı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Ümraniye'de göçük: Göçük altında kalan 2 kişinin cesedine ulaşıldı

Son dakika.. İstanbul Ümraniye'de metro inşaat sahasının da bulunduğu caddede göçük meydana geldi. Çevredeki bir siteye ait güvenlik kulübesinin de göçükte kalması nedeniyle arama kurtarma çalışması başlatıldı. Göçük altında kalan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada ise çökmenin, Dudullu-Bostancı Metro Hattı'nın Parseller İstasyonu ile Depo Sahası arasındaki tünel imalatlarının, istasyon tarafındaki son genişletme etabında meydana geldiği bildirildi.

Takip Et

Son dakikika.. İstanbul Ümraniye'de metro inşaat sahasının da bulunduğu caddede göçük meydana geldi. ..

GÖÇÜK ALTINDA KALAN 2 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Ümraniye'de metro inşaat sahasının da olduğu caddede göçük meydana geldi. Çöküntünün yaşandığı yolun yanındaki siteye ait güvenlik kulübesi de göçükte kaldı. Göçük altında kalan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Parseller Mahallesi Kesikkaya Caddesi üzerinde yapımı süren metro çalışmasının olduğu bölgede henüz bilinmeyen bir nedenle saat 01.30 sıralarında yolda çökme meydana geldi. Metro inşaat sahası yanındaki yolda yaşanan göçük sonrası 10 metre çapında, 7-8 metre derinliğinde çukur açıldı.

Çöküntünün meydana geldiği yerin yanında bulunan siteye ait güvenlik kulübesi de göçükte kaldı.

HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Kulübenin içinde bir ya da iki güvenlik görevlisi olabileceği ihtimali üzerine arama kurtarma çalışmasına başlandı. Drone ile havadan görüntülenen göçük alanında itfaiye ve polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor. Ayrıca olay yerinde 112 Acil Servis ekibi de hazır bekletiliyor.

İstanbul Ümraniye'de göçük: 2 kişi göçük altında kaldı
İstanbul Ümraniye'de göçük: 2 kişi göçük altında kaldı

Öte yandan, çevreye doğalgaz kokusu yayılması üzerine vatandaşlar sokağa döküldü. Olay yerine çağrılan doğalgaz ekipleri caddedeki gaz akışını kesti.

İBB’DEN AÇIKLAMA

Ümraniye’de Parseller Mahallesi Kesikkaya Caddesi üzerinde metro çalışması sırasında yaşanan çökme olayı ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden açıklama yapıldı. Açıklamada, güvenlik nedeniyle çevre binalardaki vatandaşların tedbir amaçlı olarak tahliye edildiği kaydedildi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin