İnstagram ve whatsapp çöktü!


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
İnstagram ve whatsapp çöktü!

İnstagram çöktü!, Türkiye'nin en çok kullanılan sosyal platformlarından İnstagram'ın web uygulamasına giriş yapılamıyor. İntagram'a girmek isteyenler "5xx Server Error" hatasıyla karşılaşıyor. Peki İnstagram'a neden girilmiyor.. Aynı zamanda WhatsApp uygulamasında da erişimde sorun yaşanıyor.

Takip Et

Türkiye'de İntagram'a girmek isteyenler yaklaşık 15 dakikadır "5xx Server Error" hatasıyla karşılaşıyor. Peki İnstagram'a neden girilmiyor..

İnstagram'dan şu ana akadar kesintiyle ilgili bir açıklama gelmezken, sorunun sunucu kaynaklı olduğu ve kısa süre içinde tekrar aktif hale geleceği tahmin ediliyor.

INSTAGRAM VE WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

İki sosyal medya devinde aynı anda bağlantı problemi yaşandı. Uygulamalara mobilden girmeye çalışan kullanıcılar akış yenilenemiyor uyarısıyla karşılaşıyor.  

Ancak konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

500 İNTERNAL SERVER HATASI NEDİR, ÇÖZÜMÜ NEDİR?

“500 Internal Server Hatası” veya “http 500 hatası” web sitenizin sunucusunda bir şeylerin yanlış gittiğinin göstergesidir. Bu yanlışlık, genelde . htaccess dosyasının yanlış yapılandırılmasından kaynaklanmaktadır. Bu durum, hatalı bir sayfanın veya sitenin programlanmasıyla ilgilidir.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin