İnce'den sert tepki: Koltuğa Yapışanlar


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
İnce'den sert tepki: Koltuğa Yapışanlar

CHP'li 59 il başkanının "kurultaydan vazgeçin" çağrısının ardından Muharrem İnce'den zehir zemberek bir açıklama geldi... İnce, Üzülerek izliyorum. Koltuğa yapışanlar kalkmamak için her yolu deniyor, her yola başvuruyor. Her şeye rağmen umut galip gelecek, değişim çok yakında. dedi..

Takip Et

Cumhuriyet Hak Partisi’nde (CHP) kurultay ve imza tartışmaları sürerken  59 il başkanından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek geldi. İstanbul, Ankara ve İzmir'in de arasında bulunduğu il başkanları, ortak açıklama ile olağanüstü kurultay tartışmalarının partiyi yıprattığını ve yerel seçime odaklanmak gerektiğini belirterek kurultay için imza verenlere “Kurultay taleplerinizden vazgeçin” diye seslendi.

İNCE’DEN ÇOK SERT AÇIKLAMA
Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Muharrem İnce “Partimdeki gelişmeleri ibretle ve üzülerek izliyorum. Koltuğa yapışanlar kalkmamak için her yolu deniyor, her yola başvuruyor. Her şeye rağmen umut galip gelecek, değişim çok yakında.” dedi.

CHP’Lİ VEKİLERDEN İL BAŞKANLARINA YANIT
CHP'li 59 il başkanının bugün yaptığı açıklamanın ardından olağanüstü kurultay isteyen tarafın sözcülerinden CHP PM üyesi Prof.Dr. Gaye Usluer’den yanıt geldi. Usluer katıldığı bir televizyon programında,Usluer, “Kimsenin delegenin hakkını gasp etmeye hakkı yoktur. Yarısı kurultay delegesi olmayan il başkanlarının açıklaması kurultay delegelerinin iradesi değildir” diye konuştu.

TÜZÜN: AÇIKLAMA PANİKLE YAPILMIŞTIR
İl başkanlarının açıklamasına bir yanıtta CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’den geldi. İl başkanlarının açıklamasını ‘panikle’ yaptıklarını ifade eden CHP’li Tüzün, Twitter hesabından şu mesajları paylaştı: “Danışma Kurullarını toplamadan, İlçe Başkanlarımızın ve Kurultay Delegelerimizin görüşünü almadan, örgütümüze ve halkımıza sormadan yapılan açıklama panikle yapılmıştır. Örgütlerimizin görüşü değil açıklamaya katılanların şahsi görüşüdür. Açıklamaya katılan İl Başkanlarımızın illerinden verilen imzalar da bunun göstergesidir.”

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin