İnce: Cumhurbaşkanlığı için Ekrem İmamoğlu'nu desteklerim


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
İnce: Cumhurbaşkanlığı için Ekrem İmamoğlu'nu desteklerim

Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP'li Muharrem İnce, "Partimin milletvekilleri Ekrem İmamoğlu aday demişse bana düşen görev, ona yardımcı olmaktır"dedi.

Takip Et

Muharrem İnce: Cumhurbaşkanlığı için Ekrem İmamoğlu'nu desteklerim

İnce, katıldığı televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı iddiasının sürdüğünü ifade eden İnce,”Partinin genel başkanı doğal cumhurbaşkanı adayıdır. CHP’nin Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı adayı olmaya mecburdur. Genel Başkan derse ki ben ‘Cumhurbaşkanı adayıyım’ kendisini desteklerim. Ne istiyorsa orada olurum. ‘Al arabayı gez, katkı sağla’ derse Sağlarım. Kendisi aday olursa ben yanındayım. Aday olmadığı tüm durumlarda ben aday olmak için ne gerekiyorsa yapacağım” dedi.

“İMAMOĞLU’NA YARDIMCI OLURUM”

‘CHP Abdullah Gül veya Ekrem İmamoğlu’nu aday gösterirse tavrınız ne olur?’ sorusuna ise İnce, “Ekrem İmamoğlu ayrı, Abdullah Gül ayrıdır. Partimin milletvekilleri Ekrem İmamoğlu aday demişse bana düşen görev, ona yardımcı olmaktır” cevabını verdi.

SARAY TARAFINDAN "KORKUTULDUNUZ MU?" SORUSUNA YANIT

Muharrem İnce'nin Allah'tan başka kimseden korkusu olmaz. Ortada iftira atılmış bir adam vardı. İtibarımla oynanmak istenmişti. Bu kişinin ben olmadığı ortaya çıkınca, daha fazla uzarsa partiye zarar veririm. Ben olmadığım ortaya çıktığına göre, davamı açtığıma göre genel merkez düşünsün. Onlar daha dava açmadı. Sorunun muhatabı artık onlardır" cevabını verdi.

(Kılıçdaroğlu ile görüştünüz mü?) Kendisini aradım. Görüşelim bakın bu partiye zarar verir. Ben İzmir'e gidiyorum demiştim. Sonra da görüşmedik. Beraber basın karşısına çıksaydık, konuyu kapatırdık. Zamana yayılmazdı, büyümezdi. Görüşmek isterse görüşürüm.

Ömrümü verdim bu partiye. Tüzel kişiliğe bir zarar gelecekse susarsınız. Ben vekil olmak için gelmedim ki partiye.

 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin