İnce: CHP'den ayrılıp yeni yüzlerle parti kuracağım


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
İnce: CHP'den ayrılıp yeni yüzlerle parti kuracağım

CHP'li Muharrem İnce'nin yeni bir parti kurma iddialarında yeni bir gelişme yaşandı. İnce'nin "CHP'den ayrılıp yeni parti kuracak mısınız?" sorusuna verdiği yanıt ortaya çıktı. Sözcü yazarı Saygı Öztürk, CHP’nin eski Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin son yerel seçimlerdeki başarıyla ilgili, “Bu başarı adayların ve Kürtlerin başarısıdır” dediğini belirterek parti kuracağı yönündeki iddiaları doğruladı. Korkusuz yazarı Ahmet Takan ise İnce’nin DSP’nin başına geçeceğini duyurdu.

Takip Et

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin yeni bir parti kurma hazırlığı içinde olduğu iddialarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Gazeteci Yalçın Bayer'in "Muharrem İnce yeni partisini 15 Eylül'de Hakkari'de duyuracak" iddiası Ankara kulislerini hareketlendirirken Muharrem İnce'nin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım dikkat çekmişti. İnce o paylaşımında yeni parti iddialarını yalanlamamıştı..

İNCE: "YENİ YÜZLERLE PARTİ KURACAĞIM"

Söz konusu 'yeni parti' iddiaları kulislerde konuşulmaya devam ederken; Sözcü Gazetesi yazarı Saygı Öztürk, İnce'ye yakın bir isimle görüştüğünü yazdı.

Öztürk; görüştüğü ismin, Muharrem İnce'ye "CHP'den ayrılıp yeni parti kuracak mısınız?" diye sorduğunu; İnce'nin de "Evet, ayrılacağım. Yeni yüzlerle parti kuracağım" dediğini iddia etti.

Makalenin ilgili kısmı şöyle;

– CHP’den ayrılacak mısınız?

Evet ayrılacağım.

– Parti kuracak mısınız?

Evet, yeni yüzlerle parti kuracağım.

YENİ ÇIKIŞ YOLU LAZIM
– Ne zamana kadar partiyi kurmayı planlıyorsunuz?

Yılbaşına kadar partimizi kurmuş olacağız.

– Niçin parti kurma ihtiyacı duydunuz?

İŞTE SAYGI ÖZTÜRK'ÜN YAZISININ TAMAMI

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin