İmamoğlu’ndan derbi öncesi anlamlı paylaşım


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
İmamoğlu’ndan derbi öncesi anlamlı paylaşım

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından Türk futbolunun efsane isimleri Can Bartu ve Metin Oktay'ın bir videosunu paylaştı. Ekrem İmamoğlu, ayrıca derbi heyecanını da statta taraftarlarla birlikte yaşayacağını duyurdu. Dün Beşiktaş - Başakşehir, ve Rizespor - Göztepe maçlarında olduğu gibi derbide de 'İmamoğlu'na mazbatayı ver' tezahüratı yapılması bekleniyor. Şimdi tüm Türkiye bu akşam oynanacak olan 'mazbata derbisine' kilitlendi..

Takip Et

TARİHİ DERBİDE TARİHİ 'MAZBATA' BEKLENTİSİ..

Ekrem İmamoğlu bu akşam oynanacak tarihi Fenerbahçe Galatsaray derbisine gidecek. Karşılaşmada binlerce taraftarında 'İmamoğlu'na mazbatayı ver' sloganları atarak tezahürat yapmaları bekleniyor. İmamoğlu'nun maça gitmesine ise hükümet kanadından tepkiler geliyor. MHP lideri Bahçeli ve çok sayıda yandaş gazete yazarları, maçı tribünden takip edecek olan yaklaşık 42 bin taraftarın, Beşiktaş - Başakşehir maçında olduğu gibi 'mazbata' sloganı atacak olmasından rahatsızlık duyduklarını ve buna engel olunması gerektiğini açıkça beyan ettiler..

İMAMOĞLU'NDAN DERBİ PAYLAŞIMI.

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul’un yeni büyükşehir belediye başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu derbi öncesi resmi sosyal medya hesaplarından, “Can Bartu ve Metin Oktay'ı rahmetle anıyorum. Her zaman sevgi ve saygı kazanacak. Asırlık derbide centilmenlik ruhuyla Fenerbahçe ve Galatasaray'a başarılar diliyorum. Bu akşam heyecanı statta birlikte yaşayacağız” notuyla Türk futbolunun efsane isimleri Can Bartu ve Metin Oktay’ın bir videosunu paylaştı.

Ekrem İmamoğlu’nun o paylaşımı:

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin